Schimbă lumea, alege organic beauty

O piele sănătoasă reprezintă un prim pas important înspre o viață bună.

Aspectul ei este cel mai bun indicator asupra stării generale de sănătate, atât fizic cât și psihic. Fiind cel mai mare organ al corpului, pielea acționează ca o barieră protectoare împotriva tuturor substanțelor nocive. Însă, mediul în care trăim își pune amprenta asupra pielii noastre într-un mod negativ. Fără o îngrijire corespunzătoare și atentă, pielea își pierde treptat din capacitatea sa de a ne proteja.

Consumul de apă, un somn odihnitor, folosirea protecției solare dar și alegerea alimentelor care conțin vitamine și antioxidanți, sunt doar câteva dintre lucrurile de care trebuie să ținem cont atunci când ne dorim o piele cu aspect sănătos. Pe lângă adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat, produsele cosmetice pe care le folosim sunt extrem de importante. Numărul de creme, loțiuni, șampoane și măști care se găsesc pe piață este foarte mare. Tocmai de aceea, alegerea unei game adecvate poate deveni o adevărată provocare.

1

Îngrijire și frumusețe în armonie cu mediul

Produsele cosmetice naturale reprezintă o alegere tot mai populară în rutina zilnică de frumusețe. Dacă te întrebi de ce să treci pe natural, răspunsul este cât se poate de simplu, pentru sănătatea și siguranța ta.

Ingredientele artificiale și substanțele chimice care se găsesc în anumite produse de înfrumusețare, sunt din ce în ce mai asociate cu anumite boli și afecțiuni. Unele afectează imunitatea, pe când altele sunt dovedite a fi responsabile de acumularea unor celule cancerigene în organism. Prioritatea numărul unu este să te asiguri că toți compușii produselor care îți alcătuiesc rutina zilnică de îngrijire, sunt naturali, și se vor implica pozitiv în capacitatea  de regenerare și auto susținere a pielii tale. Ingredientele naturale sunt puternice, forță dată în principal de proveniența lor, iar corpul nostru este programat în așa fel încât să le recunoască și să le accepte calitățile benefice.

Substanțele chimice naturale sunt bine cunoscute pentru puterile lor vindecătoare, blândețea cu care acționează și senzația de liniște și calm pe care o lasă în urmă. Haideți să luăm ca și exemplu, unul dintre cei mai cunoscuți compuși, vitamina C. În momentul absorbției acesteia în piele, producția de colagen crește și fluxul de oxigen este îmbunătățit, procese care vor duce la o diminuare a liniilor fine, o piele mai fermă și o mai bună protecție împotriva factorilor externi nocivi.

4

 Îngrijirea pielii și simțurilor

Condus încă din 2019 după filosofia ,,Embrace the nature” (Îmbrățișează natura), Naturalness  este mai mult decât un magazin cu produse cosmetice naturale, este un concept menit să sprijine atingerea unui echilibru natural între nevoia de întreținere și frumusețe și mijloacele prin care aceste lucruri sunt obținute. Naturalness aduce un suflu nou pe piața cosmeticelor și a produselor de îngrijire naturale și certificate bio. Tot ce intră în contact cu organismul nostru trebuie sa fie cât mai aproape de natură și să se armonizeze cu un stil de viață modern și activ este misiunea pentru care fiecare membru al echipei depune eforturi în fiecare zi.

 

Produsele Naturativ sunt dovada că Naturalness își respectă promisiunea față de cei interesați de îngrijirea oferită de natură. Să alegi natural nu înseamnă să renunți la plăcere și eficacitate. Gamele Naturativ încântă toate simțurile, prin combinații naturale aflate în perfectă armonie cu stilul de viață modern.

Certificarea NaTrue, cel mai credibil și respectat organism de reglementare în domeniul certificării naturale, obținută de Naturativ, atestă că ingredientele folosite respectă cele mai stricte cerințe pentru ingredientele naturale.

Pentru că plăcerea este un pilon esențial în îngrijirea pielii, ne așteptăm ca fiecare aplicare a unui produs cosmetic să fie o încântare pentru simțuri. Produsele Naturativ  revigorează, protejează și calmează pielea și părul. Timpul petrecut cu ele, te va conduce spre descoperirea unor consistențe luxoase, parfumuri subtile, arome terapeutice și complet naturale.   Cosmetice sunt produse urmând așa numitele procese de chimie verde, creând  formule care includ peste 200 de ingrediente atent selectate, calificate pentru utilizare în realizarea cosmeticelor, fără  organisme modificate genetic. Materiile prime din care sunt realizate produsele provin doar din culturi controlate, sălbatice sau certificate.

2

Vrei ca natura să aibă grijă de pielea ta?

Rutina de îngrijire a tenului este reinventată cu gama AOX 360 0 realizată din uleiuri naturale, presate la rece, cu proprietăți anti-oxidative, anti-îmbătrânire, regenerative, calmante și hidratante.

O zi agitată și tumultoasă? Hrănește-ți pielea și relaxează-ți mintea și simțurile cu extractul de lemongrass și unt de cocos regăsite în gama Naturativ Relaxing.

Înnebunit după caramel, lămâie și vanilie? Transformă-ți casa într-un salon spa  cu gama Naturativ Cuddling sau folosește produsele hipoalergenice cu uleiuri naturale și extract de ceai verde, cu bine cunoscutele proprietăți anti-inflamatorii și anti-oxidante.

Produsele Naturativ destinate bărbaților redau echilibrul pielii și au un parfum masculin, subtil, de cedru. Iar pentru că pielea bebelușilor este extrem de sensibilă, și insuficient dezvoltată la naștere, produsele naturale consolidează stratul lipidic al pielii bebelușului.

Ritualul de frumusețe nu trebuie să fie un gest egoist, ci unul care să protejeze mediul înconjurător, într-un moment în care planeta noastră are cea mai mare nevoie de asta. De aceea, pe site-ul Naturalness o să descoperi patru elemente care definesc identitatea business-ului: natural, organic, vegan și cruelty-free. Dacă ești gata să schimbi lumea, alege frumusețea naturală și organică alături de Naturalness și creează o relație naturală cu pielea ta, pentru frumusețe în armonie cu mediul.