Sezonul cadourilor se apropie. Trei cadouri clasice cu care nu vei da greș

Crăciunul este o perioadă plină de magie. Luminițele din oraș, mirosul de portocale de la birou, căldura de acasă, ninsoarea, toate contribuie la un peisaj idilic pe care nu ai cum să-l treci cu vederea. Totodată, Crăciunul ne face să vrem să dăruim celor dragi cele mai minunate lucruri, doar că, de multe ori, nu prea avem idei. Există însă câteva trucuri, idei de cadouri care nu se vor demoda niciodată și care vor fi o surpriză plăcută pentru oricine.

composition-for-christmas-with-space-on-top-left_23-2147703202

Cărți. Da, trăim în era tehnologiei, dar cu-i nu-i place să stea cu o cană de cafea, comod, pe canapea și să răsfoiască măcar în treacăt o carte în format clasic. Pentru pasionații cu adevărat de lectură poți opta pentru cele mai recent premiate cărți cu distincții internaționale sau pentru bestseller-uri. Sunt ușor de găsit în librării deoarece sunt mereu scoase în față, cu titlu de prezentare. Dacă pe de altă parte cititul nu este printre marile pasiuni ale persoanei la care va ajunge cadoul, puteți alege volume de fotografie documentară, biografii ale cântăreților sau actorilor preferați sau cărți de dezvoltare personală, care cu siguranță vor fi pe gustul lor.

top-view-of-six-books_23-2147690488

Vinuri. Un vin spune o poveste de istorie veritabilă. Pentru un cadou cu totul special alegeți un vin din anul nașterii celui căruia îl dăruiți și așezați alături de el o ramă foto cu o poză care să-l surprindă. Pe lângă faptul că vinul este unul delicios, fiind mai vechi, sticla va avea o valoare istorică și sentimentală.

wooden-box-with-hay-and-bottles-of-wine-on-it_1304-2870

Tricotaje. Tricotajele nu vor fi niciodată un cadou demodat de Crăciun. Căciuli cu moț sau fără, fulare și șaluri călduroase, pulovere, șosete de stat în casă (ideale pentru fotografii artistice pe Instagram), toate sunt un cadou minunat și, pe deasupra, foarte practic. Oferta este variată și veți găsi modele în aproape toate magazinele în care veți intra.

cheerful-young-woman-holding-a-gift-with-blue-ribbon_1163-84

 By Loredana Bertișan – Editor Contribuitor The Woman

2

Loredana este de profesie jurnalist, cu experiență de peste cinci ani în domeniu. A lucrat pentru mai multe publicații locale și naționale și a urmat mai multe stagii de formare în domeniu atât în țară, cât și în străinătate. Este absolventă a Departamentului de Jurnalism din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pe parcursul studiilor a descoperit că are o pasiune pentru partea de social și voluntariat, așadar a creat comunitatea Art4Education prin care se ocupă de campanii caritabile pentru copiii din satele României.

Sursă foto: www.freepik.com