Shopping City Târgu Mureș își deschide porțile pe 16 iulie

Au mai rămas doar 3 zile până la deschiderea oficială a celui mai important centru comercial din oraș. Shopping City Târgu Mureș a implementat toate măsurile de siguranță și distanțare socială pentru o experiență de cumpărături responsabilă și se inaugurează oficial pe 16 iulie. Hipermarketul Carrefour si magazinele adiacente acestuia s-au deschis deja de pe 25 iunie 2020.

 

Fii în centrul atenției!

 

Sub conceptul „Fii în centrul atenției”, Shopping City Târgu Mureș pune în lumina reflectoarelor cea mai modernă experiență de cumpărături și relaxare a mureșenilor. Cu o suprafață de 40.000 de mp, peste 113 magazine, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber, o terasă exterioară de 3.000 de mp pentru experiențe culinare locale și internaționale și 1590 locuri de parcare terane și supraterane, noul centru comercial devine cel mai modern spațiu pentru cumpărături, relaxare și divertisment din județul Mureș.

 

Shopping City Târgu Mureș a luat toate măsurile de prevenție și distanțare socială necesare pentru o experiență de cumpărături responsabilă primind certificarea internațională Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers. S-au montat totemuri cu dezinfectant, centrul comercial este aerisit periodic, în mod natural, și s-au instalat benzi de distanțare socială în zonele unde se creează aglomerație. În plus, purtarea măștii de protecție este obligatorie de către toți angajații și clienții și se asigură verificarea temperaturii la intrarea în clădire pentru cumpărături responsabile și în siguranță.  

 

4 zile de oferte și promoții: începând de joi, 16 iulie, vizitatorii vor fi întâmpinați la Shopping City Târgu Mureș cu oferte, promoții, o tombolă cu premii și experiențe memorabile. 

 

În perioada 16-31 iulie, la cumpărături de minimum 150 lei, clienții intră în tombola specială și pot câștiga prin tragerea la sorți: 2 x vouchere experiență de relaxare la Valea Verde Retreat, pentru 2 persoane, 3 x vouchere experiență de degustare vinuri la Villa Vinea, pentru 2 persoane.

shopping tg mures the woman3

Pentru a sărbători, în exclusivitate, prima zi în Târgu Mureș, mai multe branduri precum Sephora, Gerovital, Hervis, Reserved, Exquisite, Teilor Fine Jewellery, Meron sau Flanco oferă promoții precum reduceri substanțiale, cadouri și surprize pentru cei care le trec pragul în ziua deschiderii.

 

Toate detaliile despre experiențele Shopping City Târgu Mureș, dar mai ales lista completă a reducerilor și promoțiilor pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Târgu Mureș, precum și pe pagina de Facebook.

shopping tg mures the woman1