Simplitatea geometrică celebrată la Elite Art Gallery

Joi, 7 martie, a avut loc deschiderea oficială a expoziției „Spectre de sinestezie”, a artiștilor Valeriu Paladi și Rinaldo Novali, curatoriată de Ioana Mirică și Roxana Diochețanu,care s-a bucurat de prezența multor artiști și critici din școala românească de artă, cum ar fi Horea Paștina, Cristian Dițoiu și Mihai Potcoavă. 

Valeriu Paladi, stabilit de ani buni în Italia, și-a întâmpinat invitații cu mari emoții. Nu a fost doar un simplu vernisaj, ci unul încărcat de povești și amintiri, care dăinuie de zeci de ani. Rinaldo Novali nu a putut ajunge la eveniment, dar a transmis invitaților, prin intermediul unei scrisori, emoția și bucuria primei sale expoziții în București, alături de bunul său prieten, Valeriu Paladi.

Expoziția „Spectre de sinestezie” poate fi vizitată până pe 31 martie, de luni până vineri, la Elite Art Gallery (Piața Națiunile Unite, nr. 3-5), între orele 11:00 – 19:00.

Despre Elite Art Gallery

Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum și ale unor valori deja consacrate. 

Mai multe detalii despre seria evenimentelor expoziționale Elite Art Gallery  sunt disponibile pe Facebook și Instagram, cât și pe http://www.eliteart-gallery.com/.

 

Credit foto: Anca Arambașa