Sources D’Origine, noua colecție Jardin de France, Rosa Mundi Perfumery

La început au fost pământul, lemnul, piatra, metalul și pielea. Cele cinci parfumuri noi evocă aceste materii prime și elementele pământului, celebrând în același timp talentul experților de a reprezenta legătura perenă dintre om și natură.

Terre Initiale – Lemnos-Aromatic-Fructat

Pământul își dezvăluie comorile. Terre Initiale își etalează bogăția aromatico-lemnoasă la fel cum un vin își dezvăluie aromele. La prima vedere, acest elixir de safir seamănă cu un vin vechi, prima adiere este dominată de mirosurile de pelin și fructe de pădure roșii. Urmează aromele mai subtile ale florii Davana, care marchează inima acestui parfum catifelat. În cele din urmă, notele de bază ale lemnului de cedru și ale tămâiei, scot în evidență fațetele spirituale ale lemnului de patchouli.

Note de vârf: fructe de pădure roșii, suc de mandarine.
Note de mijloc: floare de Davana, frunze de pelin.
Note de bază: cedru de Virginia, rășini de tămâie, lemn de patchouli.

JDF-SO-TERRE-INITIALE-3569600018473Bois Premier  Lemnos-Condimentat-Verde

Lemnul caută veșnicia. Călătorind spre floarea nemuririi, Bois Premier merge în căutarea a trei izvoare sacre într-o pădure adâncă, unde te poți pierde ușor. În acest spațiu atemporal, vetiverul își împletește rădăcinile pe cărările verzi și jilave, traversate de frunze de violete și licheni. Pădurile umbroase așteaptă vocile îndepărtate. Surprins de cedru și brad, vetiverul triumfă. Floarea nemuritoare marchează lemnul, încântată de volutele sale condimentate.

Note de vârf: imortelă, violetă egipteană.
Note de mijloc: cedru de Virginia, boabe de tonka, cafea.
Note de bază: vetiver de Haiti, lichen, brad de Patagonia.

o.46876

Pierre Originelle – Lemnos-Condimentat-Pudrat
Piatra călătorește în timp. Martor al trecutului, Pierre Originelle trezește povești demult adormite. Menta răcoroasă și piperul roșu stârnesc amintiri, în timp ce chimionul le prelungește istoria. O reminiscență liniștitoare sau o călătorie în timp, Pierre Originelle marchează începutul acestei călătorii. Lemnul de santal și cel de cedru fură cea mai bună parte a irisului și o amestecă în praful timpului. Mirosurile lor sunt dezvăluite de moscul ce amintește de o epocă măreață.

Note de vârf: piper roșu de Madagascar, chimion.
Note de mijloc: iris de Toscana, mentă, chimen egiptean.
Note de bază: cedru de Virginia, lemn de santal din Ceylon, mosc alb.

pierre_originelle_bottMetal Absolu  – Lemnos-Aldehidic-Condimentat

Metalul, sculptorul viselor. Metal Absolu împrăștie note lemnoase care vibrează la sunetul aldehidelor. Ghimbirul picant și metalul topit cântă spumoasele note de deschidere. Netezit de notele ceaiului, metalul conturează o inimă lemnoasă, fasonată de lemnul de cedru. Modelat și lustruit, metalul se încălzește ca ambra și se se colorează în bronz luminos. Marcat cu fierul încins, Metal Absolu se imprimă pe piele.

Note de vârf: lemongrass thailandez, ghimbir de Madagascar.
Note de mijloc: aldehide, ceai verde Matcha.
Note de bază: cedru de Virginia, vetiver javanez, ambră.

metal_absolu_bott
Cuir Eternel Oriental-Lemnos-Piele
Pielea reflecta sufletul. Pe jumătate element, pe jumătate vie, pielea însoțește acțiunile noastre ca o a doua dermă. Atractivă, senzuală și puternică. Așezați o bucată de piele pe un obiect și aceasta îi va dezvălui sufletul. Eternal Leather conține iasomie Sambac, o floare incisivă, împodobită cu petale stelate. Descoperindu-și nuanțele animalice, pielea armonizează lemnul de oud cu vanilia senzuală. Arome rezonante, cu care parfumul își dezvăluie puterea. Persistentă în secret, pielea îmblânzită se modelează pe dermă. Decorată cu sofran, o aromă brodată pentru un parfum etern.

Note de vârf: iasomie Absolute Sambac, neroli egiptean.
Note de mijloc: sofran de Iran, cypriol indian, piele rusească.
Note de bază: lemn de gaiac, vanilie de Madagascar, lemn de oud din Laos.

ROSEMUNDI

Descoperă colecțiile Etoffes de Parfum & Jardin des Hesperides, la Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.

By Robert Prioteasa – Editor Contribuitor The Woman