Stil de vacanţă cu ECCO BYFOLD LEATHER

Acum puteţi călători, fără a renunţa la ţinutele cu stil. Indiferent dacă de minivacanţa de 1 Mai mergeţi la munte sau la mare,  cu siguranţă veţi aprecia noul model de pantof confecţionat din pielea ECCO BYFOLD, care poate fi uşor împachetat şi transportat.

The Woman Magazine - Ecco Shoes 1-1

Elegantă în simplitatea sa, cu un stil care este atât de atemporal şi contemporan, noua colecţie pentru femei ECCO LEISURE emană o estetică rafinată.  Folosind noi inovaţii tehnologice pentru a crea un pantof, pe care îl poţi purta oriunde şi oricând, fiecare pereche ECCO LEISURE este împachetată într-un sac fabricat din aceeaşi piele premium, pentru a putea fi uşor de transportat.

Noii pantofi pentru bărbaţi ECCO KYLE vă vor permite să exploraţi, să vă plimbaţi sau să vă simţiţi liberi fără a renunţa la stil, chiar şi atunci când plecaţi în vacanţă doar cu rucsacul.

Zilele libere de la începutul lunii mai reprezintă un moment binemeritat pentru a vă simți relaxaţi şi revigoraţi, mai ales atunci când alegeţi pantofi moi şi confortabili, realizaţi din piele netedă, foarte plăcută la atingere.

The Woman Magazine - Ecco Shoes 1-3

Chiar şi în zilele călduroase, încălţămintea realizată din piele ECCO BYFOLD asigură un climat optim picioarelor. Culorile propuse pentru colecţia ECCO LEISURE pentru femei şi colecţia ECCO KYLE pentru bărbaţi vor împrospăta orice garderobă şi vă vor face să călătoriţi într-un stil minunat de confort şi relaxare.

Noile colecţii se găsec în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale.

Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com