Summer essentials

Sezonul estival se apropie, iar pe măsură ce temperaturile cresc trebuie să îți pregătești garderoba cu piese versatile. Molecule F îți propune câteva ținute pentru o vară caniculară.

1. Work with style

Mixează o pereche de pantaloni din piele cu o cămașă oversize pentru o zi de birou. Fii sigură că nu îți va fi cald, biroul tău răcoros va fi locul perfect să te ascunzi de temperaturile extreme.

Pantaloni de piele Concepto (Molecule F Concept Store, etaj 1, Promenada Mall), Cămașă Inga Brăgaru (Molecule F Concept Store, etaj 1, Promenada Mall), Brățară Madeleine (Molecule F Concept Store, etaj 1, Promenada Mall), Cercei Moogu (Molecule F Concept Store, etaj 1, Promenada Mall).

1

2. Travel girl

Sigur te gândești să pleci într-o vacanță scurtă, așa că ia-ți cei mai comozi adidași, adaugă un tricou simplu alb cu un mesaj simpatic și o fustă cu un imprimeu floral. Accesorizează ținuta cu piese de efect. Ești pregătită să te plimbi toată ziua!

Tricou Skin Deep, Fustă Pulse (poți alege cea care îți place), Geantă Colours Of My Life, Brățară Ana Alexe, Inel Madeleine (Molecule F Concept Store, etaj 1, Promenada Mall).

2

3. The new classic

Acest sezon clasicul este reinterpretat într-o viziune sport, unde rochiile din materiale prețioase se potrivesc cu adidași, tricouri și accesorii cu personalitate.

Rochie Parlor, Sacou Pulse, Colier Moogu, Cercei Laura8 (Molecule F Concept Store, etaj 1, Promenada Mall).

3

4. Night out

Ești pregătită să ieși în oraș și să te distrezi ca și când nimeni nu te privește, dar pregătește-te ca toți din jurul tău să îți admire ținuta. Mixează un costum de baie cu o fustă de piele, nu știi niciodată când petrecerea se mută la piscină.

Fustă Manokhi, Body Ana Alexe, Cercei Moogu, Eșarfă Efemere.

4

By Prioteasa Robert – Editor contribuitor The Woman 

Surse foto: Martinas Sergiu