TAB: comunitate, responsabilitate, învățare continuă, inovație, credință, excelență și respect.

The Alternative Board este locul unde antreprenorii și directorii executivi își împărtășesc provocările și oportunitățile în afaceri prin intermediul consiliilor consultative și de coaching în afaceri. TAB îi ajută pe antreprenori să vadă cu încredere noi oportunități și să își atingă obiectivele strategice.

The Alternative Board oferă antreprenorilor ocupați un program puternic și eficient, care include consultații de la egal la egal, coaching individual, ateliere de lucru, speakeri experți, pentru a construi afaceri solide și conexiuni TAB neprețuite.

Viziunea TAB este aceea de a crea o comunitate semnificativă de antreprenori, care au la bază principii sănătoase de dezvoltare, bazate pe valorile TAB: comunitate, responsabilitate, învățare continuă, inovație, credință, excelență și respect.

Condițiile de piață în schimbare rapidă obligă companiile să actualizeze rapid operațiunile tradiționale de zi cu zi. În mediul de astăzi, trebuie să fii rapid și agil pentru a profita de oportunități, a trece peste provocări și a răspunde vremurilor în schimbare.

De peste 30 ani, TAB a ajutat peste 25.000 de antreprenori din toate categoriile sociale să își dezvolte afacerile, să crească profitabilitatea acestora și să își îmbunătățească viața personală. 

Spre deosebire de întâlnirile de afaceri tradiționale pe care mulți dintre noi le-am experimentat, un board TAB oferă tuturor timp egal – timp egal pentru a discuta și a căuta ajutor pentru propria provocare sau oportunitate.

Articol TAB x The Woman 2

Există un proces structurat pentru desfășurarea întâlnirii, ceea ce înseamnă că fiecare are și posibilitatea de a-și oferi propriile sfaturi și opinii. În portofoliul de servicii oferite de către TAB România regăsim următoarele:

 

BOARD-UL

 

TAB îţi oferă şansa de a te întâlni cu 6-8 antreprenori lunar. Sunt aceiași oameni în fiecare lună, astfel încât să ajungă să te înțeleagă pe tine și pe afacerea ta. 

Nu au niciun interes personal, așa că îţi vor oferi sfaturi sincere și îţi vor împărtăși propriile experiențe pentru a te ajuta să îţi conduci și mai bine afacerea. În fiecare lună, vino cu o problemă sau o oportunitate în fața boardului tău, pe care să o tratezi cu ceilalți antreprenori. 

 

FACILITARE UNU LA UNU

 

Vei beneficia de o întâlnire unu la unu lunară cu facilitatorul local TAB – chiar mentorul tău în situaţii de urgenţă.

Aceste sesiuni îţi vor oferi o oportunitate reală de a te menține concentrat, responsabil și pe drumul cel bun pentru a îţi atinge obiectivele. Păstrându-ţi concentrarea pe ceea ce este important și făcând diferența pentru tine şi afacerea ta, vei fi mai puțin predispus să te laşi atras în sarcini consumatoare de timp.

 

PLATFORMA DIGITALĂ BUSINESS BUILDER’S BLUEPRINT

 

Membrii TAB au acces la un proces dovedit de planificare strategică a afacerii orientat înspre realizarea viziunii antreprenorului de a conduce o afacere de succes trăind, în același timp, o viață bogată, împlinită.

Platforma digitală business builder’s blueprint te va ajuta să deslușești procesul de planificare strategică, conferind o imagine clară, concretă a modului de îndeplinire a viziunii tale strategice și a direcțiilor de acțiune. Nu există o modalitate mai bună de a formula un plan de succes.

Articol TAB x The Woman 3

 

EVALUĂRI TTI SUCCES INSIGHTS

 

The Alternative Board colaborează cu TTI Performance Systems, Ltd. cea mai importantă sursă mondială de instrumente de evaluare validate și de instruire bazată pe cercetare, care permite organizațiilor să își satisfacă în mod eficient nevoile de gestionare a capitalului uman.

TAB este furnizor autorizat și certificat al unor instrumente puternice de evaluare TTI, inclusiv DISC, PIAV, Job Fit și alte soluții vizate pentru pentru a obține performanțe superioare în întreaga afacere. Firma folosește metode de evaluare accesibile și eficiente pentru a vă evalua personalul și managementul și pentru a oferi apoi recomandări concrete de dezvoltare a acestora, plecând de la rezultatele obținute.

Articol TAB x The Woman 4

De ce să mergi singur când te confrunți cu decizii importante și complexe? Experimentează relații strânse cu alți lideri de afaceri care vă ghidează cu experiență, vă provoacă să gândiți critic și cărora le pasă cu adevărat de afacerea ta.

Urmărește această animație de 2 minute și află cum funcționează TAB.