The Secret Society | Molecule F 7 – We are a Generation: Molecule F Generation

Nu este ceea ce crezi, nu este ceea ce pare a fi, este ce ești, ce gândești și mai important, cu cine ești. Înseamnă că ești unde trebuie: Molecule F 7 | The Secret Society.

Aniversarea a 7 ani de Molecule F a fost un call to action la a ieși în evidență prin stilul și personalitatea fiecăruia, fie safe, fie 100% proud & loud și un statement că suntem apartenenți ai unei mari familii urbane, al unui grup select pe care l-am creat împreună în ani de încercări de a pune moda românească pe un piedestal, acolo unde îi este locul.

DSC_0032

The Secret Society: Molecule F 7. Suntem cei care respingem conformitatea și celebrăm diversitatea în toate formele ei. Noi suntem cei care gândesc, care caută, suntem vocile unei generații: Molecule F Generation – cei care cred cu adevărat într-o piață de modă românească stabilă.

Suntem mulți, suntem puternici, suntem relevanți. Bine ați venit în societatea noastră secretă ghidată de valori și loială autenticității. Nu avem un cod secret, nu avem un anumit look, dar avem o dorință de acceptare, educare și integrare a tuturor celor care susțin designul românesc.

La mulți ani Molecule F! Un an inspirat, puternic și vibrant!

The Molecules_Sergiu Martinas, Miruna Tarabega, Stefania Irescu, Madalina Petcu, Robert Prioteasa, Mirela Bucovicean, Cerina Ratiu, Adelina Rotariu

By Cerina Ratiu, Editor Contribuitor The Woman

Despre Molecule F:

Inventat în urmă cu șapte ani, Molecule F este mediul social în care amatorii de vestimentație originală și de calitate, sunt puși în contact direct cu cei care le creează. Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F, este omul curajos care, trecând peste obstacolul profundei crize financiare și al neîncrederii în creativitatea autohtonă, a avut viziunea de a crea un nou tip de platformă, on-line și off-line, de a umple spațiul dintre design-ul românesc și nevoia exprimării autentice.

Mirela Bucovicean

Misiunea Molecule F este de a sublinia valențele design-ului românesc, de a-l promova și menține în cotidianul consumatorului de artă vestimentară și de a promova continuu tinerii creatori români. În cei șapte ani de activitate, sub sigla alb-negru a Molecule F, s-a cristalizat o rețea de distribuție calitativă a modei autohtone, promovând o selecție de produse consistentă, consecventă și bine conturată.

A luat astfel naștere un mediu on-line de vânzare pe plan național și internațional, un punct de desfacere offline la Molecule F Concept Store, în Mall Promenada, un mediu social din ce în ce mai bine conturat și sintetizat prin sloganul propriu – „Proudly Powered by Romanian Designers” și un boutique de PR creativ Molecule PR.

Molecule F shop

Original la începuturi, conceptul Molecule F a deschis multe uși către viitor. Privit cu curiozitate în trecut, dar tot mai imitat astăzi, conceptul a prins rădăcini solide devenind creator prin el însuși. Astăzi, portofoliul Molecule F adună la un loc mai bine de 100 dintre cei mai cool designeri români. Dacă în urmă cu aproape un deceniu, imaginea creatorilor de artă vestimentară românească era confuză în ochii consumatorului local, astăzi a devenit o regulă de stil ca oricine să aibă în garderobă măcar o piesă autentic românească.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil Molecule F 7 | The Secret Society: IQOS, Mega Image, Finlandia, Aqua Carpatica, Privileg Catering, The Clique Bistro, Harper’s BAZAAR, fiecărui designer care ne-a călcat pragul, fiecărui stilist și reprezentant media cu care am lucrat până acum și celor cu care vom lucra de acum înainte și vouă, tuturor!

Photo: Alberto Grosescu

The Storyalist

DJ: Claudia

Layout invitație: Sergiu Martinas & Lucian Rusu