The Woman: Despre antreprenoriat ca la carte în medii de afaceri competitive

Au mai rămas doar 2 săptămâni până la cel mai important eveniment de leadership feminin din România, Conferința The Woman.  Între 14-15 martie,  peste 500 femei lider se reunesc la Cluj-Napoca pentru a învăța despre antreprenoriat ca la carte, leadership, dezvoltare profesională și personală.

Industria de evenimente B2B: Cluj-Napoca găzduiește speakeri de renume, cu rezultate recunoscute internațional

Peste 20 speakeri naționali și internaționali vor pune în discuție în cadrul evenimentului subiecte legate de importanța educației, pașii pentru deschiderea unei afaceri, rolul mentorului sau importanța creativității.

Pe parcursul a două zile de eveniment au loc prezentări, dezbateri și workshopuri. Conferința de Leadership Feminin The Woman premiază 10 femei lider din arii de activitate precum: educație, carieră, branding personal, jurnalism sau CSR. Gala Premiilor The Woman recunoaște meritele și promovează femeile lider implicate în acțiuni care ajută comunitatea și reușesc să inspire și să își atingă obiectivele profesionale.

Premiile The Woman sunt acordate în baza documentării realizate de-a lungul timpului, iar printre criteriile de selecție enumerăm activitatea întreprinsă în cadrul comunității, imaginea construită de-a lungul timpului, dedicarea față de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obținute”, a declarat Crina Ciocian, Managing Partner Libero Events.

Subiecte de interes pentru femeile lider

Madalina Balan speaker The Woman 2017 -poza mica

Femeile din România și nu numai tind să aibă un sentiment de inferioritate faţă de bărbaţi, să-şi facă auto-critică şi să nu aibă încredere în ele, arată studiul recent publicat de către psihologii companiei de consultanţă HART Consulting. Cea care le va ajuta pe femei să transforme această teamă în atu este Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting. În cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman susține workshopul cu privire la valoarea slăbiciunilor și impactul pozitiv pe care îl pot aduce în cariera unei femei. Mădălina Bălan, specialist în zona de training şi consultanţă în Resurse Umane, cu experienţă de peste 10 ani în domeniu, gestionează un portofoliu bogat de proiecte de talent management, selecţie şi dezvoltarea pentru variate organizaţii din România şi multinaţionale. Psiholog, consultant senior şi specialist în Psihologie Organizațională, Mădălina ajută companiile să optimizeze procesul de selecție, să identifice corect talentele și punctele forte și ariile de dezvoltare la nivel individual în cadrul programelor de dezvoltare a angajatilor.

Femeia care a doborât statisticile

Sinziana 2

În România, 80% dintre absolvenţi profesează în alte domenii decât cele în care s-au pregătit, informează gândul.info. Cu toate că a absolvit cursurile Politehnicii Bucureşti, Sînziana Maioreanu, CEO AEGON România, reușește să inspire comunitatea femeilor antreprenor prin calitățile dezvoltate de-a lungul timpului.  Sînziana a început o carieră în economie, iar în prezent este CEO-ul uneia dintre cele mai dezvoltate companii de asigurări din România. Cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar, cariera Sînzianei arată dorinţa de a fi mereu cu un pas înainte.

După ce a început să lucreze la ING Bank România, Sînziana a continuat să-şi dezvolte cariera pas cu pas: a devenit Commercial Director şi DCEO la Interamerican/EUREKO în România, iar din 2010 activează în cadrul grupului internațional AEGON. Din experiența sa și rolul de mentor în dezvoltarea angajaților, Sînziana aduce un plus valoare Conferinței de Leadership Feminin The Woman în cadrul panelului de debate axat pe mentorat.

,,Creaţi-vă propria hartă pe care să o exploraţi”

Mihaela Caluser speaker The Woman 2017

Prin puterea de a inspira alţi oameni şi dragostea către generaţia tânără a dat dovadă şi Mihaela Căluşer, Manager General, Wens Travel, că poate fi un mentor ideal.  ,,Călătoria este una dintre cele mai bune metode pentru a te lumina. Cu fiecare călătorie ajungi să înveţi despre diferite culturi şi câştigi perspective noi. Cred că oamenii trebuie să-şi menţioneze în CV călătoriile lor şi realizările lor în acele călătorii”, declară Mihaela Căluşer.

În viaţă obişnuim să judecăm oamenii după rasă, naţionalitae sau condiţii, dar călătoriile te învaţă că trebuie să înlăturăm toate aceste prejudecăţi. Cu aceste credinţe şi o inimă deschisă, Mihaela a organizat patru gale de frumuseţe atipică. „Nu credeţi ce vă spun alţii. Mergeţi şi vedeţi! Creaţi-vă propria hartă pe care să o exploraţi”, afirmă Mihaela.

Ediția din acest an a Conferinței de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfășoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile au loc pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. Evenimentul va include în cele două zile workshopuri, prezentări, dezbateri incluzând în agenda complexă studii de caz, oportunități de business și noi cunoștințe.

Printre speakerii care au confirmat prezența la eveniment reamintim: Gabriela Szabo (CSR&Public Affairs Manager Adecco Romania), Stela Toderașcu (Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova), Ana-Maria Brânză (Campioana Olimpică la Spadă) sau speakerii internaționali Eleanor Tabi Haller-Jorden (President&CEO, The Paradigm Forum), Ella Bjorns (Global Keynote Speaker&Consultant) sau Melissa Sterry (Fondator Bionic City). Evenimentul va fi moderat de Dragoș Bucurenci (Communication Strategist&Public Speaking Coach Khastalia Consulting). Început în anul 2012, evenimentul se bucură de un real succes și a trecut testul timpului. În acest an, The Woman a creat revista digitală The Woman.ro, iar în cadrul ediției curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro. Mai multe informații despre agenda Conferinței, speakerii invitați și multe alte aspecte găsiţi pe www.thewoman.ro/conference.

Companiile au înțeles importanța educației în dezvoltarea comunităților și care sprijină evenimentul sunt:

Powered by: Raiffeisen Bank

Gold Partner: Carrefour

Silver Partner: Aegon, UBC

Sponsor: AVON 

Partners: KO by Karina Ochis, IQOS, Savage Beauties, Sabion, Ecco Shoes, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Alfaparf, Art&Craft, Sublime, Salon Arta Eleganței, Liberty Technology Park, Transylvania Medical Center, Piera Linjerie, Noi9, Clote, Artsage, Handmade Business, Coquette, Hart Consulting, Transilvania Healing, Sophia, Corola Traduceri, Vavian Pharma, Jidvei

Travel Partner: Wens Travel

Official Coffee: Meron

Official Car: RMB, She’s Mercedes

Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Magnolia.ro, Silver Business Center, Kommio, Gentlab, Ami CristeaThe Woman Afiș 2017 m