Trucuri pentru sprâncene perfecte

Fața noastră devine mai luminoasă atunci când sprâncele sunt îngrijite corespunzător. Pensatul este esențial, dar pe lângă asta există câteva trucuri pe care bineînțeles că vei vrea să le cunoști și să le pui în aplicare.

makeup-artist-does-lady-s-brows-sitting-before-her_1304-2933

În primul rând, este bine să mergi la un specialist în cosmetică pentru forma perfectă a sprâncenelor tale. Aceasta va determina întreaga fizionomie a feței, și tocmai de aceea este atât de importantă. În al doilea rând, pune în trusa ta de înfrumusețare pe lângă pensetă, o forfecuță, o periuță de sprâncene și un creion de contur.

make-up-brushes_1088-842

Creionul, căci tocmai am ajuns la el, te va ajuta să dai un aspect finisat al sprâncenelor tale. Același efect îl are și fardul de sprâncene. Punctul-cheie este însă felul în care le aplici. Sprânceana nu trebuie în mod necesar să aibă aceeasi intensitate a culorii dintr-o parte în cealaltă. Felul acesta de aranjare a sprâncenei va atrage toată atenția pe ea și va crea o imagine forțată. Aplică așadar într-un stil de umbre, adică lasă culoarea să se piardă spre colțul sprâncenelor. Astfel, aspectul va fi mult mai natural.

glamour-portrait-of-beautiful-woman-model-with-fresh-daily-makeup-and-romantic-wavy-hairstyle-fashion-shiny-highlighter-on-skin-sexy-gloss-lips-make-up-and-dark-eyebrows_1391-705

Dacă te-ai pensat greșit sau ești nemulțumită de formă și vrei ca sprâncenele să crească mai repede ca să le poți reface, te poți folosi de uleiul de ricin, care este un bun adjuvant în aceste probleme. Îl poți aplica seara, cu o dischetă demachiantă.

cleaning-face-of-client-during-permanent-make-up_1208-446

Nu în ultimul rând, pune-ți sprâncenele în valoare cu un machiaj natural, prin care să luminezi cu fard în nuanțe deschise arcada. Joacă-te cu luminile și creează un look cât mai simplu, dar de efect, care să emane senzația de sănătate.

By Loredana Bertișan – Editor Contribuitor The Woman

2

Loredana este de profesie jurnalist, cu experiență de peste cinci ani în domeniu. A lucrat pentru mai multe publicații locale și naționale și a urmat mai multe stagii de formare în domeniu atât în țară, cât și în străinătate. Este absolventă a Departamentului de Jurnalism din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pe parcursul studiilor a descoperit că are o pasiune pentru partea de social și voluntariat, așadar a creat comunitatea Art4Education prin care se ocupă de campanii caritabile pentru copiii din satele României.

Sursă foto: www.freepik.com