Untold a ajuns în top 5 cele mai mari festivaluri din lume la secțiunea Electronic Music Festival

Festivalul UNTOLD a intrat în top 5 cele mai mari festivaluri din lume, conform datelor publicate de compania de analiză Vibrate.

Această platformă de analiză a studiat piața începând cu 2018, iar pe baza scorului de performanță care include: popularitatea, artiștii incluși în line-up, postările și mențiunile pe propria pagină a profesioniștilor din industrie, Untold este printre festivalurile dominante la nivel global, fiind într-o companie selectă alături de Tomorrowland (Belgia), Ultra Music Festival (Miami), Electric Daisy Carnival (Las Vegas) și Lollapalooza (Brazilia).
În această analiză au fost incluse și date legate de cei mai book-uiți artiști din lume, trend-urile din industria muzicală, dar și nivelul de încasări la nivel global.

Au fost analizate în total 500 de festivaluri din toată lumea, dar Untold a avut o performanță uimitoare în ultimii ani, drept dovadă că oameni din foarte de multe părți ale globului vin la Cluj special pentru eveniment, lucru care l-a și propulsat atât de departe și l-a făcut să urce atât de sus, depășind fără probleme concurența.

tw u

UNTOLD 2022, prima ediție post-pandemie a festivalului, va aduce la Cluj zeci de mii de fani din întreaga lume. Organizatorii se așteaptă la un număr record de participanți, mai mare chiar decât cel înregistrat la ediția aniversară din 2019.

Ediția 2022 va fi una memorabilă și emoționantă, la care vor veni artiști în premieră în România, precum și artiști dornici să revină la unul dintre festivalurile lor preferate. Above & Beyond, Alok, Anne-Marie, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Hardwell, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki, Tujamo și Vini Vici fac parte din lineup-ul primei ediții post-pandemie.