WILD NATURE – trendul care te inspiră să-ți pui în evidență autenticitatea

În fiecare zi ești încurajată să fii tu, să fii autentică și naturală în tot ceea ce faci. Ar fi atât de simplu să reușești să faci tot ce îți propui și să-ți păstrezi relaxarea și stilul personal, nu-i așa? Cu piesele vestimentare potrivite, se poate. Îți propunem o colecție inspirată de un trend puternic accentuat pe marile podiumuri și pe care îl poți integra elegant în ținutele tale zilnice, fie ele office, casual sau în orice alt stil care te definește.

Wild Nature by Answear este o colecție inspirată de stilul Wild West și de feminitatea naturii. Fiecare piesă își propune să creeze o garderobă care să permită oricărei femei să se redescopere, să-și regăsească autenticitatea naturală și să le încurajeze să experimenteze noi variațiuni stilistice în fiecare zi.

7

Materialele fluide, culorile calme și texturile naturale te inspiră să simți căldura răsăritului de soare pe pielea ta și îți oferă un mix perfect pentru ținute care îți dezvăluie autenticitatea. Acest vibe stă în centrul noii colecții marca Answear și dirijează un amestec interesant de piese vestimentare și accesorii perfecte pentru combinații casual.

Așa cum în Vestul Sălbatic totul e permis, la fel și îmbinările spectaculoase de texturi și modele sunt tratate liber și original în această colecție. Alăturați rochii romantice din materiale fluide cu jeans și franjuri și întregiți ținutele, oferiți-le continuitate cu ajutorul accesoriilor care evidențiază caracterul individual al ținutelor. Asimetriile vă permit să exprimați faptul că feminitatea poate fi puternică. Aducând toate aceste lucruri împreună, colecția scoate la iveală frumusețea naturală, pură, sălbatică a stilului pe care femeile puternice o împărtășesc.

14

Colecția este și un răspuns la tendințele internaționale – inspirația Wild West a fost una dintre cele mai bine evidențiate în show-urile Fashion Week Primăvară/Vară 2019. Fiecare brand a interpretat acest trend într-un mod unic, începând de la Dior, care a creat un tribut pentru acest stil prin locația aleasă (canionul Virgenes din Santa Monica, SUA), până la propunerile inedite marca Gucci, Calvin Klein, Tommy Hilfiger și Versace.

Colecția Wild Nature este un mod de a exprima acest trend și un tribut adus naturii „sălbatice”, aventuroase care există în fiecare dintre noi – modele și tematici clasice reinterpretate într-o ediție modernă și feminină care vă va ajuta să vă redescoperiți. Îndrăznește să fii tu, să fii The Woman – relaxată, autentică, frumoasă, stylish – în orice situație.

16

Nora Călbază

Sursa foto: Answear.ro