12 moduri de a purta pantalonii de piele pentru a avea un aspect profesional la locul de muncă

În ultimii ani, pantalonii de piele au devenit o piesă populară în garderoba de zi cu zi a multor femei. Cu toate acestea, stilizarea pantalonilor de piele poate fi un teren minat, mai ales când vine vorba de a-i purta la birou. Întrebările cu privire la cât de potrivit este să porți pantaloni de piele la locul de muncă și cum să-i asortezi într-o ținută elegantă și profesionistă, sunt destul de comune.

Indiferent de ce vei alege, trebuie să te simți confortabil și încrezătoare în ceea ce privește aspectul tău. Vom aborda sfaturi despre cum să asortezi pantalonii de piele cu diferite piese vestimentare, cum ar fi sacourile, tricourile și puloverele, astfel încât să creezi ținute care să arate bine și să fie potrivite pentru un mediu de birou. De ținut minte atunci când porți pantaloni de piele la birou, ar fi respectarea codului vestimentar al companiei și păstrarea unui aspect curat și bine întreținut.

Iată câteva sfaturi despre cum să porți pantalonii de piele la birou:

1. Alege o culoare neutră: Pentru un aspect mai profesional, evită culorile stridente sau neon. În schimb, alege o culoare neutră, cum ar fi negru, maro închis sau bleumarin.

2. Asortează-i cu o cămașă sau un top simplu: Pantalonii de piele sunt piesa statement, așa că evită să-i asortezi cu un top sau o cămașă prea șocante. În schimb, alege un top sau o cămașă simplă, de preferat alb sau negru.

3. Adaugă un sacou sau o jachetă: Un sacou sau o jachetă poate face că pantalonii de piele să pară mai formali și potriviți pentru birou. Optează pentru un sacou clasic, într-o culoare neutră, cum ar fi bleumarin, gri sau negru.

4. Alege încălțăminte potrivită: Pantalonii de piele pot fi purtați cu o varietate de încălțăminte, cum ar fi pantofi cu toc sau cizme. Pentru birou, încălțămintea ar trebui să fie confortabilă și potrivită stilului tău personal.

Găsești inspirație pe MODIVO https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/pantaloni/pantaloni-din-piele

În general, atunci când porți pantaloni de piele la birou, asigură-te că aspectul tău general este profesionist și adecvat mediului de lucru. În funcție de cultura companiei și a industriei, ar trebui să iei în considerare stilul de îmbrăcăminte comun și să îți ajustezi ținuta în consecință. Nu uita să păstrezi accesorii simple: Deoarece pantalonii de piele sunt deja o piesă statement, accesorizarea excesivă poate face ca aspectul tău să pară prea încărcat. În schimb, alege accesorii simple și elegante, cum ar fi cercei mici și un inel subțire.

Cum creez o ținută casual, însă potrivită pentru birou?

Dacă dorești să creezi o ținută casual, dar încă profesionistă, poți asorta pantalonii de piele și sneakers cu un sacou și un tricou. Iată câteva opțiuni de sacouri și tricouri care ar merge bine împreună:

1. Sacou bleumarin și tricou alb: Un sacou bleumarin clasic este versatil și se potrivește cu multe culori de pantaloni și tricouri. În cazul acestui ansamblu, poți opta pentru un tricou simplu alb sau alb cu imprimeu minimalist.

2. Sacou gri închis și tricou negru: Griul închis este o altă culoare neutră care merge bine cu pantalonii de piele. Poți asorta sacoul cu un tricou negru simplu sau cu un imprimeu subtil, pentru a adăuga un interes vizual suplimentar.

3. Sacou cu dungi subțiri și tricou gri deschis: Un sacou cu dungi subțiri în culori neutre, cum ar fi gri și alb, poate adăuga o notă interesantă unei ținute casual. Poți asorta sacoul cu un tricou gri deschis sau alb pentru un aspect curat și minimal.

4. Sacou maro și tricou alb: Maro este o altă culoare neutră care poate fi purtată cu pantaloni de piele. Poți opta pentru un sacou maro închis și un tricou alb simplu sau cu un detaliu subtil, cum ar fi o insignă.

Asigură-te că sacoul este confortabil și se potrivește bine, iar tricoul este curat și fără pete sau decolorări. În general, optează pentru materiale de calitate și evită modelele prea ornate sau strălucitoare, pentru a menține aspectul general curat și profesionist.

Ce tip de poșetă se potrivește?

Pentru a completa ținuta cu pantaloni de piele la birou, poșeta trebuie să fie atât practică, cât și stilată. În general, poți asorta pantalonii de piele cu următoarele tipuri de poșete:

1. Tote bag: Aceste poșete sunt ideale pentru a transporta toate lucrurile de care ai nevoie pentru o zi de lucru. De obicei, sunt destul de spațioase și au mânere lungi, astfel încât să poți să le porți confortabil pe umăr. Alege un model într-o culoare neutră, cum ar fi negru, maro sau bleumarin, pentru a asorta cu pantalonii de piele.

2. Satchel: Aceste poșete au un design clasic, cu o curea lungă și o formă pătrată sau dreptunghiulară. Sunt perfecte pentru a purta documente sau laptop-ul la birou și pot fi asortate cu pantaloni de piele pentru a crea un aspect mai profesional.

3. Crossbody: Aceste poșete sunt ideale pentru a purta lucrurile de care ai nevoie într-un mod practic, fără a fi nevoie să porți o geantă voluminoasă. Sunt confortabile și ușor de purtat, iar o versiune mică și elegantă într-o culoare neutră ar merge foarte bine cu pantalonii de piele.

4. Clutch: Pentru evenimente mai formale sau întâlniri de afaceri, un clutch mic și elegant ar fi o alegere potrivită. Alege o poșetă de mână cu o textură simplă și elegantă, cum ar fi pielea sau suede-ul, și evită modelele prea ornamentate.

Pentru inspirație găsiți genți de mână Guess pe MODIVO.

În general, poți să optezi pentru o poșetă într-o culoare neutră și textură simplă, pentru a crea un aspect elegant și profesional. Asigură-te că dimensiunea poșetei este adecvată pentru nevoile tale zilnice și că poți purta confortabil atât pantalonii de piele, cât și poșeta în același timp.

Întrucât ne îndreptam spre primăvara spre zile mai senine pentru a completa look-ul îți recomandăm un pulover pentru femei sau un trench crem, o haină versatilă care merge atât la tocuri cât și sneakers.

Sursa foto: Pinterest, MODIVO