Distracție în toiul verii! Cât de profitabile mai sunt piscinele?

Atmosfera de vacanta, arhitectura atractiva, piscine pentru cei mici si pentru cei mari, bauturi frumos decorate, preparate atent pregatite chiar si pentru cei mai pretentiosi si multa muzica… Asa ne intampina unele dintre cele mai cunoscute piscine din Bucuresti si, fara indoiala, clientii par tot mai multi de la an la an.

Temperaturile ridicate si zilele de weekend merg mana in mana cu cateva ore petrecute la piscina, departe de agitatia orasului. Din moment ce exista cerere, exista si oferta, pentru ca numarul piscinelor din Bucuresti este din ce in ce mai mare. Dar cat de profitabile mai sunt?

briana-tozour-YsFgsZJ4az0-unsplash

Deoarece sunt foarte multe piscine si stranduri in Bucuresti, am putea spune ca doar unele dintre ele au un succes rasunator. Desigur, cand ai de unde sa alegi, iti este greu sa te decizi. Insa cei mai multi oameni aleg piscinele si strandurile care sunt in apropiere de casa. Cu toate acestea, printre factorii care contribuie la alegerea unei locatii pentru plaja in Bucuresti se numara si calitatea serviciilor, facilitatile puse la dispozitie si arhitectura.

Piscinele sunt la mare cautare pe timp de vara, locatiile reusind sa atraga anual tot mai multi oameni dornici de soare si de distractie. Cu toate acestea, afacerile sunt profitabile doar in sezonul cald. Cei care si-au dorit sa faca profit si in lunile mai reci pun la dispozitie si alte facilitati, printre care se numara restaurante, spatii de evenimente, spa-uri sau altele.

Cat de  profitabile sunt cateva dintre piscinele din București, cu cifre si statitistici incluse, în articolul realizat de RISCO, disponibil aici