24 mai: o zi dedicată parentingului împărtășit la Cluj-Napoca

Un singur lucru e cert atunci când vine vorba despre parenting: nici un copil nu vine pe lume cu un manual de utilizare standard. Toți sunt diferiți, au comportamente și personalități diverse, au nevoi diferite, însă toți copiii au nevoie de iubire necondiționată, atenție, dedicare și educație.

Joi, 24 mai, comunitatea mămicilor din Cluj – Napoca se întâlnește la The Woman Parenting Workshops să discute despre teme de interes care ajută la crearea unei conexiuni puternice copil – părinte în diverse contexte ale societății actuale.

Speakeri precum Domnica Petrovai, Monica Reu, Nicolle Stănese, Nadia Tătaru, Alexandra Gorea sau Ramona Vecean susțin workshopuri interactive despre:

       -Cum să crești un copil cu încredere în sine

       -Cum să folosești jocurile în dezvoltarea copilului tău

       -​​Bullying – cum să îl previi și combați

       -Contribuția femeii la un cuplu și o familie conștientă

       -Îmbinarea rolului de mamă cu cel de antreprenor

       -Siguranța copiilor în mașină

 

Conștientizarea – primul pas spre o familie echilibrată

Domnica Petrovai are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei, dar  și terapia cuplului. Consideră că cele mai des întâlnite probleme de până acum sunt în strânsă legătură „cu vulnerabilitățile încă neconștientizate din relațiile anterioare, relația cu părinții, frații sau relații romantice.” Neîncrederea, teama de abandon și respingerea, privarea de afecțiune, sacrificiul, dependența, narcisismul și perfecționismul sunt cele mai frecvente în cultura noastră.

 Domnica Petrovai

Marea majoritate a adulților sunt încă departe de a-și înțelege nevoile emoționale sănătoase, de bază. Acesta este motivul pentru care la The Woman Parenting Workshops, Domnica discută despre contribuția femeii la un cuplu și o familie conștientă.

 

Practică aprecierea, renunță la laudă

Toți părinții își doresc să crească copii cu încredere de sine ridicată. Dar cum se poate realiza acest lucru? Atunci când aprecierea devine o parte importantă din cultura familiei toată lumea are de câștigat. Este esențial pentru copii să fie apreciați, nu în sensul de laudă, ci suficient ca aceștia să știe că părinții apreciază efortul depus, nu doar rezultatul obținut.

Monica Reu, Președinte și fondator al Asociației pentru Comunicare Non-Violentă, susține la evenimentul de joi workshopul despre modalitățile prin care se pot crește copii cu încredere și stimă de sine ridicată.

Monica Reu-The Woman Parenting

Networking și relaxare

The Woman Parenting Workshops se desfășoară la Hotel Platinia din Cluj-Napoca în 24 mai și cuprinde o zonă expoziţională cu numeroase oportunități de business, produse atractive și activități captivante, dar și un mediu intim și relaxant care să faciliteze networkingul părinților dornici de o implicare activă și constantă  în creșterea copiilor.

Ultimele înscrieri la eveniment se pot face pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/parenting

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:

Silver Partner:  Aegon, Oriflame

Partners: NIVEA, Hotel Platinia, Nola, Petit Bebe, BestKids, fistiq – the beauty salon, Find the nanny, Mobila moll, Bunny Boo

Exhibitor: Thermomix România

Supported By:  Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics, Norda Shop

Wine Partner: Casa de vinuri Cotnari

Official Car: Autoworld

Print Partner: Mindshop

Food Partner: Subway

Flowers By: Grădina cu lalele

Persoane de contact:

Iulia Pascal, PR & Marketing Manager: iulia@liberoevents.ro

Nora Călbază, Junior Project Manager: 0746879465, nora@thewoman.ro