Anca Pop, Fondator La Terre® Cosmetics: „O piele îngrijită corect va face ca trecerea timpului cu toate trăirile și emoțiile sale să se vadă frumos. Ai grijă de pielea ta!”

Să investim în sănătatea și frumusețea pielii noastre, este un act de iubire și respect față de noi înșine. Munca și pasiunea a ceea ce facem, sunt semințele succesului, iar răsplata vine întotdeauna în timp.

La Terre® a luat naștere din pasiune, acea pasiune pentru o piele sănătoasă și frumoasă, pentru inovație și creativitate și pentru conexiunea cu natura. Brandul a pornit la drum fără constrângeri, dorind să creeze cele mai bune produse, fiecare dintre acestea fiind o expresie liberă a creativității, sprijinită de știința care se află în spatele fiecărui produs.

Cu o experiență vastă în farmacie și cosmetologie, Anca, fondatoarea La Terre® se dedică fiecărui aspect al brand-ului său de cosmetice. Povestea La Terre® a început cu formulări cu produse funcționale dedicate femeilor și a continuat cu ingrediente de ultimă tehnologie din toate colțurile lumii.

„Împărtășind cunoștințele mele în dermofarmacie și cosmetologie, vă invit să descoperiți o experiență de îngrijire care să vă inspire și să vă împuternicească. O piele îngrijită corespunzător nu este doar o oglindă a frumuseții exterioare, ci și un testimonial al puterii interioare și al evoluției noastre prin timp. Există o frumoasă armonie între trăirile noastre și modul în care le afișăm cu mândrie în fiecare expresie a feței, fiecare zâmbet și fiecare semn al timpului. Este o declarație de dragoste și respect față de noi înșine, care strălucește în lumina fiecărui nou răsărit și în fiecare amurg încremenit în amintirile noastre. O piele îngrijită corect este rezultatul unor produse cosmetice de calitate, dar și al unei călătorii personale, a unei înțelegeri profunde a sinelui și a unei conexiuni autentice cu propria noastră esență.

Este o pledoarie pentru autenticitate și o invitație către noi înșine de a ne îmbrățișa cu iubire și compasiune în fiecare clipă. Astfel, fiecare linie, fiecare contur devin povestea noastră scrisă în carne și oase, o poveste de viață și de frumusețe.” – Anca Pop, fondatoare La Terre® Cosmetics

Brandul se angajează să exploreze întregul potențial al naturii. De la extractul de albăstrele, extractul de rodie şi portocale dulci, extract de Perilla, celulele stem de echinaceea şi floare de colț, până la peptide, niacinamide, ceramide, acid hialuronic lipozomal, vitamina c încapsulatǎ, precum și extractul de acerola, ulei din nuci de macadamia și sâmburi de struguri dar și complexul de multivitamine, fiecare produs poate deveni o comoară naturală pentru piele atunci când este tratat cu respectul cuvenit.

Formulările La Terre® Cosmetics sunt elaborate cu atenție de către o echipă de specialiști formată din chimiști, farmaciști și cercetători în domeniul cosmetic. Fiecare produs este testat dermatologic conform normelor UE și este formulat fără parabeni, silicon, alcool, ftalați, coloranți, etanolamine sau arome artificiale. Astfel, fiecare pas pe care îl faci cu La Terre® înseamnă să te bucuri de produse create cu grijă, respectând atât frumusețea pielii, cât și integritatea acesteia.

Cu o linie de producție proprie în România, brandul creează formule inovatoare adaptate atât pentru tenul tânăr, cât și pentru tenul matur, punându-se accent pe concentrațiile activilor și la eficiența lor asupra pielii.

La Terre® Cosmetics este mai mult decât un brand de produse cosmetice, este un angajament față de fiecare client și pielea lor unică.

Produsele La Terre® se găsesc pe site-ul oficial: www.laterre.ro, dar și în magazinele Kendra din 14 mall-uri din România, farmacii, drogherii și magazine online partenere din țară.

Descoperă mai multe despre La Terre® Cosmetics, pe paginile de Facebook, Instagram și TikTok.

Brandul oferă posibilitatea de consiliere în alegerea produselor, apelând la numărul de telefon: 0760795997