Bijuteriile PANDORA ME, alegerea noastră pentru festivaluri

Vara și-a intrat în drepturi și odată cu ea a început și mult așteptatul sezon al festivalurilor. Poate că ți-ai luat deja bilet la unul dintre festivalurile din țară sau din afară și începi să te gândești la ținutele și accesoriile pe care le vei purta pentru a te face remarcată.

 

Bijuteriile sunt esențiale în crearea look-urilor de festival. Nu poți să îți creezi un look de festival fără o bijuterie colorată, statement sau fără a realiza combinații extravagante. Această este ocazia ideală să te faci remarcată, iar noi îți vom oferi în acest articol câteva tips-uri prin care să obții cele mai spectaculoase look-uri purtând bijuteriile din colecția Pandora ME.

Q222-D-PandoraMe-SoMe-Model-Image-02-Square

Pandora ME reprezintă libertatea de a-ți exprima propriul fel de a fi și a fost concepută pentru fiecare fațetă a personalității tale pe care vrei să o adopți, pe durata întregii veri. 

 

Combină și remixează stiluri, culori și simboluri pentru look-ul tău perfect pentru festivaluri.

 

Celebrează libertatea de a fi TU cu bijuterii ușor de personalizat pentru a-ți exprima fiecare parte a personalității. Experimentează cu brățările, colierele, inelele și cerceii cu verigi Pandora ME ca bază și adaugă medalioane colorate, mini pandantive, verigi cu cuvinte și conectoare de stil pentru a crea un look pentru fiecare stare.

 

Fie că atmosfera ta de festival este îndrăzneață, elegantă, școlărească, grunge sau inspirată de Y2K, găsește idei de la bijuterii-fig.ro în rândurile de mai jos și lasă-te inspirată de bijuteriile personalizabile la infinit din colecția Pandora ME.

Q222-D-PandoraMe-SoMe-Model-Image-05-Square

Brățări Pandora ME

 

Alege o brățară și apoi accesorizeaz-o cu pandantivele Pandora ME preferate pentru a crea un aspect unic. Joacă-te cu formele și culorile înlocuind verigile lanțului cu verigi duble, verigi cu cuvinte sau conectoare de stil, apoi conferă un plus de impact și semnificații personale cu medalioane îndrăznețe și mini pandantive.

 

Poți alege o brățară, un colier sau un cercel Pandora ME, apoi adaugi minim 2 accente de stil și primești 20% REDUCERE la bijuteriile alese.

 Q222-D-PandoraMe-SoMe-Model-Image-03-Square

Coliere Pandora ME

 

Inspiră-te pentru a descoperi cum să-ți personalizezi colierul Pandora ME. Adaugă sau elimină verigile de lanț pentru a obține lungimea și look-ul dorite, iar apoi fii creativă adăugând propria combinație de medalioane și mini pandantive.

Q222-D-PandoraMe-SoMe-Model-Image-01-Square

Inele Pandora ME

 

Remixează-ți lista de inele suprapuse. Până la trei inele preferate + până la trei mini pandantive + un conector de inel = combinația ta perfectă. Combină diferite culori, nuanțe metalice și simboluri pentru a-ți crea un look aparte în fiecare zi.

 

Acum poți să alegi minim 2 inele din colecția Pandora ME și primești un conector CADOU pe care poți să îți adaugi pandantivele preferate.

 

Q222-D-PandoraMe-SoMe-Model-Image-08-Square

Cercei Pandora ME 

 

Descoperă posibilități nelimitate de purtare a cerceilor Pandora ME – personalizează fiecare cercel cu verigi sau fiecare cercel rotund cu mini pandantivele tale preferate, cu un conector de stil, verigă de stil sau medalion excepțional. Învață cum să-ți schimbi colecția de cercei cu cele mai colorate și impozante elementele Pandora ME!

 

Tu ce bijuterii si accesorii vei purta anul acesta la festivalul preferat? Vino alături de noi pe Instagram, Facebook și TikTok pentru look-uri și surse de inspirație noi.

 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bijuterii FIG (@bijuterii_fig)