Caravana Imunis dedicata stilului de viata post cancer vine la Cluj-Napoca

Caravana Imunis by Asociația Imunis, prima asociatie din Romania dedicata stilului de viata post diagnostic al pacientilor cu cancer, vine la Cluj-Napoca pe 20 si 21 august. 

 

Pe 20 august va avea loc un workshop de nutriție si gatit suținut de Patricia Rusu, nutritionista a Asociatiei Imunis, coach in nutritie & wellness, specializata in nutritie regenerativa și Cosmina Girgore, patient coach si presedinte Asociatia Imunis, supravietuitoare cancer de san de 8 ani, specializata in stil de viata post diagnostic si creatoarea programelor Imunis pentru pacienti, dar si pentru preventive.  

“Caravana si evenimentele ce au loc la Cluj in acest weekend sunt menite sa imputerniceasca pacientii de cancer si apartinatorii lor inspre un redesign al propriului stil de viata pentru a-si maximiza sansele ca al lor organism sa reactioneze mai bine inclusiv la tratamente si, de ce nu, la refacere.

Se stie ca schimbarile sinergice pe toatr planurile vietii sunt esentiale pentru acesti pacienti, iar noi suntem o mana de oameni care suntem dispusi sa ajute.” Patricia Rusu

Caravana_Imunis_Cluj_ziua1_2 

Workshopul va avea loc la ora 17:00, la Trovantland. Sunt 25 de locuri gratuite disponibile pentru pacientii oncologici, iar mai multe detalii sau inscrieri puteti obtine prin email: pentrupacienti@asociatiaimunis.ro 

 

Din programul caravanei: pe 21 august vor avea loc pe lacul Tarnita demonstrații antrenamante dragon boat, caiac și SUP (stand up paddle) ale echipelor Imunis Dragons si Onco Paddle. 

 

Imunis Dragons este prima echipa din Romania formata exclusiv din supravietuitoare ale cancerului de san, lansata in 2020 si acreditata la nivel international de International Breast Cancer Paddlers Commission. 

 

Onco Paddle este un program de antrenamente pe apa creat special pentru pacientii din Romania cu toate tipurile de cancer care doresc sa foloseasca sportul ca parte din traseul lor post diagnostic. Onco Paddle cuprinde antrenamente create special pentru pacienti de: dragon boat, caiac, canoe, SUP. 

 

Scopul intalnirii este de a crea si in cluj o comunitate de paciente care se antreneaza si care se pot alatura Imunis Dragons. Toate antrenamentele Asociatiei Imunis sunt create si conduse de Marian Baban, vice campion international caiac-canoe. 

 

Locatie: Lacul Tarnita la Yachting Club Tarnita

Caravana_Imunis_Cluj_ziua2_3