Colecția COS Atelier primăvară-vară 2023, prezentată la Paris

COS a prezentat colecția Atelier primavară- vară 2023 în Paris, în cadrul unui show propriu. Colecția de articole vestimentare day-to-evening a fost prezentată pe fundalul deosebit din secolul al XVIII-lea al Hôtel d’Évreux din Place Vendôme.

Având ca inspirație orașul recunoscut pentru haute couture de excepție, emblema savoir-faire-ului francez, colecția este o dedicație pentru mestesug, captând arta fină de a arăta effortless într-o ținuta de eveniment, prin ochii COS. Pe catwalk-ul amplasat în arondismentul 1 din Paris, epicentrul luxului european, rochiile voluminoase cu construcție ascunsă au fost introduse alături de croiala contemporană a COS, consolidând incursiunea brandului în crearea de ținute de ocazie.

Completate de grandoarea împrejurimilor, rochiile îndrăznețe în culoarea portocaliu intens au fost prezentate alături de o paletă de culori neutre, inspirate din natură. Dezvoltată în atelierul propriu al brandului, cu sediul în Londra, prevalența generală a stilului asupra modei rămâne și este subliniată prin croiala clasică a COS prelucrată într-un costum cu fustă care este în același timp puternic, dar elegant și rochiile atemporale din mătase.

Abordarea COS pentru această colecție rămâne simplă, dar bine gândită – concepută din interior spre exterior, calitatea și longevitatea rămân în centrul colecției, cu elemente reglabile care asigură un fit perfect. Tehnicile de croitorie îmbunătățite, cum ar fi drapajul, permit o creativitate sporită și o formă organică, în timp ce meșteșugul țesutului este explorat, firele întrepătrunse creând texturi sofisticate ale suprafețelor. Atenția impecabilă la detalii definește colecția. Piesele din colectia pentru bărbați au aceleași siluete fluide ca și cele pentru femei si sunt însoțite de cămăși ușoare din bumbac cu broderii complexe.

Colecția COS Atelier va fi disponibilă în magazinele COS selectate și pe cos.com începând de vineri, 28 aprilie 2023.

Printre participanții la eveniment:

Diane Kruger

Beatrice Grannò

Lola Le Lann

Léna Mahouf

Emelie Lindmark

Beka Gvishiani

Mirjam Flatau

Moritz Hau

Grece Ghanem

Izzi Allain

Deon Hinton

Molly Chiang

Da Hye Kim

Seungju Han

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de îmbrăcăminte, elementele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

Despre COS Atelier

Colecția Atelier este axată pe vestimentația elevată day-to-evening, surprinzând arta fină de a arăta effortless într-o ținută de eveniment prin ochii COS. Concentrându-se pe croieli contemporane, cu un angajament sporit față de măiestrie și materialitate, tehnicile de croitorie sunt folosite pentru a crea fiecare articol de îmbrăcăminte din interior spre exterior. O colecție de piese de îmbrăcăminte ce pot fi purtate atât ziua, cât și seara.