Cum ridicăm standardele de învățare ale leaderilor?

Fie că ești manager, team leader sau antreprenor, învățarea continuă este un aspect esențial de care trebuie să ții cont. Astfel, exersarea abilităților de conversație și a competențelor de leadership ca atuuri de soft skills sunt de cele mai multe ori mai importante decât latura tehnică a domeniului în care activezi. Un eveniment care ajută comunitatea de manageri și antreprenori din Transilvania este Leadership Situațional II Experience.

Leadership Situațional II este o soluție care studiază, definește și cultivă lideri din diferite tipuri de industrii. Având la bază una dintre cele mai cunoscute și mai utilizate metode de leadership din lume, cursul oferă o abordare practică a conceptului de leadership.

SLII

Noul design de învățare – Situațional Leadership®II Experience utilizează cele mai inovative tehnici de învățare pentru a asigura o experiență cât mai bună pentru participant. Programul conține instrumente de lucru pre și post sesiune, studii de caz bazate pe provocări reale și materiale adiționale pentru a încuraja practicarea abilităților.

Obiective învățare:

• Convingeri și perspective despre leadership

• Diagnoza nivelului de dezvoltare al angajaților

• Flexibilitatea stilurilor de leadership

• Potrivirea stilului de leadership cu situația

• Practica abilităților de leadership

• Parteneriatul pentru performanța

SLII Experience este, la nivel global, cea mai inovativă și cea mai nouă versiune a programului SLII, ridicând încă o dată standardele experiențelor de învățare ale managerilor în programele de leadership. Folosind o metodologie foarte interactivă de facilitare și un proces de lucru bine structurat, noul program îi sprijină pe participanți să învețe mai ușor și mai rapid cum să își adapteze conversațiile și stilul de conducere pentru a crește responsabilitatea, autonomia și performanța celor pe care îi conduc.”, declară Sanda Moraru, project manager Human Invest.

Ce spun participanții:

Jacqueline Rozanes, former-HR Manager Europa de Est, IKEA:

„Prin programele de training și coaching de leadership, compania Human Invest s-a dovedit a fi un partener valoros în dezvoltarea forței noastre de muncă. Am lucrat cu Human Invest din 2009, atât pe baza programelor standard, cât și pe soluții adaptate nevoilor noastre. IKEA a ales Leadership Situațional® II la nivel global întrucât se potrivește cel mai bine cu structura și cultura companiei noastre. Human Invest a fost partenerul nostru în implementarea acestora în România și în Europa de Sud-Est.”

Kinga Ludescher, manager la compania germană Curt Georgi sucursala România, după ce a participat la un workshop open SLII: „A fost cel mai bun curs ever la care am participat!”

Workshop-ul Situațional Leadership® II Experience (SLII Experience) are loc la Cluj-Napoca, în perioada 27 – 28 februarie 2018. Pentru înscrieri, Sanda Moraru, project manager Human Invest – sanda.moraru@humaninvest.ro.

Sursă foto: businessnewsdaily.com