Despre calitate și continuitate în carieră. Cu event & wedding planner-ul Dana Rosu

Nuntaca în basme” este unul dintre cele mai importante țeluri, dorințe spre care tind viitoarele mirese. Dar pentru ca ziua nunții să fie una impecabilă, o zi specială în care mirii se pot realaxa și se pot bucura cu adevărat de acest eveniment și acest pas important, în ajutorul lor vine wedding planner-ul. Acest specialist va ști exact care sunt nevoile cuplului, în urma consilierii de specialitate.

Dana Rosu este event și wedding planner cu experiență. Ne vorbește cu drag despre ceea ce face și despre ceea ce își propune pe viitor. Pentru că își dorește ca în acest domeniu să își desfășoare activitatea doar de oameni bine pregătiți, Dana ține și cursuri de organizare de evenimente, în Cluj-Napoca și în alte orașe ale țării, având același scop nobil: crearea de povești minunate pentru cei aflați la început de drum.

The Woman Magazine - Dana Rosu 3

Dana, ești event și wedding planner. Ce preferi mai mult?

Într-adevăr, activitatea mea constă în  organizarea de evenimente, fie ele  petreceri private, corporate party sau nunți, însă implicarea mea e aceeași. Nu le tratez diferit, deoarece principiul după care funcționez în orice situație, se construiește pe multă dragoste și dedicare, pentru că meseria mea e fericirea lor.

În ce constă cel mai important beneficiu pentru miri, atunci când aleg să folosească serviciile unui wedding planner?

Cu toată încrederea, afirm că cel mai important beneficiu constă în liniștea de care au parte pe tot parcursul organizării nunții lor, dar mai ales în ziua evenimentului. Nimic nu este mai frumos decât să poți să te bucură de toate lucrurile minunate care ți se întâmplă, să trăiești clipa din plin,  fără să ai grijă anumitor lucruri care pot apărea pe parcurs.

Cum îți încarci bateriile de fiecare dată pentru organizarea unei nunți? 

Ok, închideți ochii și imaginați-vă: lacrimi de bucurie, emoții puternice, oameni fericiți. Acestea sunt lucrurile de suflet, cu care îmi încarc eu bateriile, pentru a putea oferi tot ce pot mai bun pentru partea de organizare, de respectarea unui program fix, pentru ca lucrurile să decurgă frumos și fără stres.

The Woman Magazine - Dana Rosu 4

Care sunt proiectele propuse pentru acest an ? Care este idealul spre care tinzi, când vine vorba de propriul brand?

Pentru acest an, pe lângă evenimentele corporate, petreceri private și nunți, mi-am propus să le ajut și pe femeile care își doresc o carieră de organizator de evenimente, dar care nu știu de unde să înceapă, ce presupune sau care este munca pe care trebuie să o depui pentru ca evenimentul să fie un succes. Așa că, am dat startul unor cursuri de organizare de evenimente în 4 mari orașe din țară: Iași, Timișoara, București și bineînțeles Cluj-Napoca.

Cât despre brandul meu, nu știu dacă am neapărat un ideal, dar îmi doresc foarte mult ca lumea să asocieze numele și munca mea cu trăiri, cu sentimente frumoase și cu faptul că eu ofer doar produse și servicii în care cred și în care am ceritudinea că se potrivesc cu ceea își doresc oamenii. Consider că atunci când livrezi oamenilor servicii de calitate, îți asiguri continuitate și longevitate în carieră.

Care este cel mai important sfat pe care l-ai oferi viitoarei mirese?

Să fie fericită, să trăiască din plin fiecare clipă, fiecare moment, să simtă dulceața vieții.

Articol preluat din ediția a III-a a Revistei The Woman, Martie 2018.

01. CoverStory - Coperta proba

Sursă foto: arhivă personală Dana Rosu.