Despre fashion, beauty și sport. Cu bloggerul Lavinia Făt

Bloggerul Lavinia Fătloving-evelyn.blogspot.ro, își desfășoară activitatea în domeniu de peste 5 ani, promovând un stil de viață diversificat, cu sport și mâncare sănătoasă. În interviul acordat Revistei Digitale The Woman, Lavinia ne dezvăluie cum reușește să împace viața profesională cu cea personală, dar și cu pasiunile sale.

Care este povestea din spatele blogului loving-evelyn?

Blogul meu a prins viață în urmă cu 5 ani, din pasiune pentru modă și pentru tot ce este frumos. În timpul sarcinii am început să urmăresc tot mai multe bloguri de modă și eram tot mai convinsă că după ce voi naște voi încerca să îmi fac și eu unul. Cred că au trecut mai bine de 2 ani până să prind suficient curaj și să mă apuc efectiv de „treabă”.

IMG_6772

Categoriile de pe blogul tău sunt variate și complexe, cum le manageriezi, încât toate să fie la fel de atractive? Dar mai ales, care este categoria ta de suflet?

Inițial, a fost vorba doar despre postări legate de modă, dar am ajuns să integrez puțin câte puțin, și articole de beauty, sport și dietă. Multe dintre cititoarele blogului mi-au cerut să fac și astfel de postări, așa că, în limita timpului am încercat să acopăr cât mai multe subiecte.

Nu știu dacă aș putea spune că am o preferință aparte doar pentru una dintre categorii, ador moda și încerc să țin pasul cu trendurile sezonului, dar tot la fel de mult îmi place și sportul , fac fitness de 12 ani și e deja un stil de viață pentru mine, iar partea de beauty mă fascinează tot mai mult, de 3 ani încoace.

IMG_6774

Promovezi un stil de viață diversificat, cu sport, mâncare sănătoasă, de la ce nu te abați atunci când vine vorba despre o viață sănătoasă?

Da, promovez sportul, care a intrat în viața mea de 12 ani și, de atunci, e parte din mine, încerc pe cât posibil să mănânc cât mai sănătos, la ore fixe, dar și să ajung la sală de 4-5 ori pe săptămână și nu aș sări peste orele de mișcare, doar în cazuri excepționale.

Cum vezi tu femeia The Woman sau cum ar trebui să fie?

The Woman este PUTERNICĂ, INDEPENDENTĂ și LUPTĂTOARE.

By Ioana Chelmuș