Emanuela Marton, Laser Hunt: „Motivația vine natural, atunci când pui pasiune!”

Activitățile recreative și distractive sunt componente importante când vorbim despre sudarea echipei la locul de muncă, dacă intenția devine productivă și concentrată, cu scopul obținerii performanței.

O formă foarte bună de team building, ce deține cea mai performantă tehnologie din lume la ora actuală, în domeniul Laser Tag, este Laser Hunt, un „spațiu al bucuriei, unde prietenii și familia să se distreze împreună, să guste în egală măsură experiența, în siguranță și confort”, după cum ne descrie managerul Emanuela Marton, fiind o experiență completă și complexă, oferindu-ți sursa aceea de energie, ce-ți va permite să te relaxezi și deconectezi, după o zi la birou.

The Woman Magazine - Laser Hunt 3

În interviul acordat Revistei The Woman, Emanuela se descrie ca fiind o persoană creativă, energică și pozitivă. Antreprenorul ne vorbește despre motivație, despre importanța stimulentului la locul de muncă, dar și  despre priorități, când vine vorba de viața personală și cea profesională:

„Este echilibristică pe sârmă, dar cu atenție și dragoste încerc să dau tot ce am mai bun pentru fiecare.”

Ești o persoană implicată activ în business-urile în care activezi. Cum reușești să îți păstrezi motivația?

Momentan sunt implicată în două proiecte, unul pe care îl administrez, Laser Hunt și unul pe care l-am fondat împreună cu soțul meu, MOW Made of Wood. Motivația vine natural atunci când pui pasiune în ce faci.

The Woman Magazine -Laser Hunt 1

De-a lungul timpului am descoperit că este, pentru mine, singura variantă câștigătoare, nici motivația financiară, nici prestigiul profesional sau avantajele locative nu au reușit să țină locul bucuriei de a face și de a lucra cu oamenii cu care ai o bună conexiune. Dacă sunt entuziasmată de munca mea și de mediul de lucru, sunt în mod natural creativă, energică, pozitivă. Singurul stimulent, să zic așa, pe care îl folosesc, este o cafea cu spumă dimineața.

Laser Hunt este business-ul axat pe partea de relaxare. Care este povestea Laser Hunt?

Laser Hunt a apărut pe piața de sport și divertisment din Cluj-Napoca în octombrie 2017, după o pregătire de câteva luni de zile. Ideea a fost să creăm un spațiu al bucuriei, unde prietenii și familia să se distreze împreună, să guste în egală măsură experiența, în siguranță și confort.

The Woman Magazine - Laser Hunt 4

Eu am participat la realizarea fizică a tot ce a însemnat arena și barul, iar la final am simțit nevoia să mă alătur business-ului în întregime, atrasă fiind de energia pozitivă a spațiului și a profilului afacerii.

Companiile și departamentele de HR încearcă mereu să ofere noi beneficii angajaților. Care sunt beneficiile prin participarea în cadrul Laser Hunt?

Experiența Laser Hunt este una completă, jocul în labirint te energizează și te deconectează după o zi plină de muncă și griji, este un mod de a face mișcare solicitant, dar distractiv, încărcat de adrenalină și deloc repetitiv. Este o formă foarte bună de teambuilding dar și de eliberarea a tensiunilor între prieteni și colegi. În zona de bar avem grijă și de celelalte simțuri, răsfățându-i pe clienți cu produse premium, de la cafea, înghețată, la sortimente de vin și bere.

Prin ce se diferențiază Laser Hunt de alte companii care oferă servicii similare precum paintball?

În primul rând, tehnologia pe care o folosim te transpune într-o lume Science Fiction și este cea mai performantă din lume la ora actuală, în domeniul Laser Tag. Jocul în sine și felul în care a fost concepută arena oferă siguranță deplină participanților, jocul nu implică durere fizică și murdărie iar nivelul de dificultate poate fi setat în funcție de experiența și starea de spirit a jucătorilor. Zona de bar este foarte plăcută, luminoasă și confortabilă, avem întodeauna grijă ca atmosfera de aici să fie agreabilă și să transmită o anumită stare de spirit.

The Woman Magazine - Laser Hunt 5

În spațiul vostru organizați și evenimente. Ne poți da mai multe detalii?

Organizăm petreceri de copii și de adulți pentru care avem pachete fixe, evenimente corporate pe care le modelăm pentru fiecare client în parte și evenimente pentru minte și suflet, precum ateliere educative pentru copii, traininguri, evenimente caritabile (precum TagJoy, alături de partenerul nostru World Vision). Implicarea în comunitate este foarte importantă pentru noi și încercăm să venim inclusiv în întâmpinarea ONG-urilor locale și să îi sprijinim cât de mult putem.

Activezi și într-un business axat pe tâmplărie. Cum îmbini cele două activități alături de postura de mamă?

Aceasta este într-adevăr cea mai mare provocare a mea, mai ales că am vrut de la început să îndeplinesc toate nevoile de afecțiune, timp petrecut împreună, siguranță și distracție ale copiilor.

The Woman Magazine - Laser Hunt

Am practicat purtatul la piept, alăptatul, introducerea în colectivitate în jurul vârstei de 1 an și jumătate cu ambii copii, practicăm încă co-sleepingul și totul a fost foarte frumos, lin și emoționant. Firma mea a avut de suferit în acest timp, recunosc, lucrurile încep să se îndrepte acum când copiii sunt mai mari, dar uitându-mă în urmă nu regret și nu consider că aș fi putut face ceva mai mult sau mai bine.

În prezent, cu 2 firme și 2 copii, cu un soț care lucrează 18 ore pe zi și cu ajutoare doar printre picături, dau Cezarului ce este al Cezarului, adică sunt momente în care copii au nevoie mai mult de atenția și implicarea mea, iar în alte momente mă dedic afacerilor. Este echilibristică pe sârmă, dar cu atenție și dragoste încerc să dau tot ce am mai bun pentru fiecare.

Spune-ne 3 lucruri care te definesc!

Am simțul umorului foarte dezvoltat, sunt workaholică și iubesc cu pasiune.

By Diana Arieșan & Mădălina Hodorog

Sursă foto: arhivă personală Emanuela Marton, Laser Hunt