Ești pregătită să te îndrăgostești? Descoperă noutățile de la Pandora!

Talismanele pe care le porți reprezintă ceea ce iubești, stilul tău și povestea ta, exprimă cine ești tu cu adevărat!

 

Știm deja că brățările Pandora pot fi accesorizate cu diverse pandantive tematice, dar cum ar fi să îți poți personaliza cerceii, inelele pentru chei, gențile și multe altele?

 

Noi ți-am pregătit cu atenție câteva modalități ușoare în care poți începe să-ți definești stilul într-un mod aparte, iar vestea cea mai bună este că acum toate bijuteriile tale favorite Pandora sunt la doar un click distanță pe www.bijuterii-fig.ro (Partener Autorizat Pandora).

 

Fie că pur și simplu vrei să îți faci ție un cadou sau sărbătorești o ocazie specială și îți dorești să oferi un cadou special și semnificativ persoanei dragi din viața ta, pe site-ul www.bijuterii-fig.ro găsești bijuterii autentice Pandora însoțite de certificare și garanție Pandora. 

 

P.S: Dacă ești din Cluj-Napoca, iar cadoul trebuie să ajungă la sărbătorit în aceeași zi, contează pe noi! Dispunem de un serviciu special de livrare rapidă tocmai pentru a ne ajuta clienții să scape de această presiune (în 1-2 ore cadoul este pregătit și livrat către destinatar). Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu noi pe Whatsapp sau Email și să ne oferi toate detaliile de comandă și livrare!

 

Ești pregătită să duci la următorul nivel modul în care porți talismanele tale?

Q321_E_Wearing_Occasions_SoMe_Model_Image_02_Square_R1

Breloc pentru chei

Cheile te însoțesc peste tot, nu-i așa?

Poartă povestea cu tine când ești în mișcare prin intermediul noilor inele pentru chei și talismane Pandora Moments. Poți adaugă până la trei talismane care spun ceva despre tine, despre amintirile tale și nu în ultimul rând despre stilul tău.

Q321_E_Wearing_Occasions_SoMe_Model_Image_07_Square_R2

Suport talismane pentru geantă

Scoate-ți poșeta favorită din anonimat fixând un suport special pentru talismane Pandora Moments. Spune-ţi propria poveste prin adăugarea a trei până la cinci talismane pe care să le poți purta cu tine oriunde ai merge.

b91ac2fcf0ee4b343a5f28b120682702

Suportul pentru talismane O Pandora

Acest suport pentru talismane îți asigură o nouă modalitate prin care poți purta cu tine până la cinci talismane preferate, pe orice accesoriu: lanțuri, curele, poșete, jeanși – singura limită este doar imaginația ta! How cool is that?

Q321_E_Wearing_Occasions_SoMe_Model_Image_08_Square_R2

Cercei cu talismane Pandora Moments

Poartă cerceii într-un mod cu totul diferit, adăugând talismanele tale preferate. Noii noștri cercei statement sunt modalitatea perfectă de a spune un lucru sau două despre ceea ce te reprezintă pe tine. Poți adăuga până la trei talismane pe cercei.

 

Iar pentru că toamna aceasta we FALL in LOVE cu bijuteriile Pandora, ți-am pregătit și câteva talismane ideale pentru a-ți accesoriza ținuta în nuanțe perfecte precum verde, cărămiziu, galben, roșu și chiar violet!

 

Ce spui de un SHOP THE LOOK? ️

Q321_E_Wearing_Occasions_SoMe_Product_Image_02_Square_R1

Brățară

Talisman de tip pandantiv cu pană strălucitoare 

Talisman de tip pandantiv cu frunză de stejar

Talisman frunză verde și violet

Talisman din sticlă de murano violet mat

Talisman prinzător de vise

Talisman cu structură dantelată cu soare, stele și lună

Lanț de siguranță Eleganță radiantă

 

Vezi mai multe noutăți aici.

 

Poartă fiecare bijuterie în stilul tău și adaugă o notă de unicitate fiecărei ținute pe care o abordezi! Asigură-te că ești specială și în același timp în trend cu bijuteriile Pandora pe care le găsești acum online pe www.bijuterii-fig.ro (Partener Autorizat Pandora).

Iar dacă ești din Cluj sau Sibiu și îți dorești să probezi bijuteriile noastre te așteptăm cu mare drag să ne vizitezi magazinele Pandora în următoarele locații:

VIVO CLUJ “FIG JEWELLERY” Program de funcţionare: L-D: 10:00-22:00

IULIUS MALL CLUJ “FIG JEWELLERY” Program de funcţionare: L-D: 10:00-22:00

SHOPPING CITY “FIG JEWELLERY” Program de funcţionare: L-D: 10:00-22:00

PROMENADA “FIG JEWELLERY” Program de funcţionare: L-D: 10:00-22:00

SIBIU CENTRU Str. Telefoanelor nr.1, Sibiu, 550160 “FIG JEWELLERY” Program de L-D: 10:00-21:00