In the end, it’s all about the experience. Hai în culisele organizării The Woman!


The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business. E o mișcare, e un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale. 

E conceptul creat de la 0, în Cluj-Napoca, la inițiativa Libero Events – compania care organizează evenimente în industria MICE (Meetings, incentives, conferencing, exhibitions).

Prin Libero Events am scris și am promovat de-a lungul timpului poveștile multor antreprenori, sportivi, artiști sau ale oamenilor din industriile creative. Am reunit comunități de femei lider, profesioniști HR și eCommerce, arhitecți și profesionști în domeniul financiar. Am conturat concepte noi pentru fiecare ediție, am pus accent pe experiența participantului și am gândit forme eficiente de a-i aduce împreună cu fiecare eveniment. 

După 10 ani de când facem ce ne place am decis că e momentul să dăm din casă cum am făcut evenimentele noastre memorabile și am pus umărul la dezvoltarea anumitor industrii. Așa că am lansat masterclass-ul de organizare de evenimente corporate powered by Libero Events.

De ce?

Pentru că în România nu există o școală care să te învețe cum să planifici și să implementezi evenimente memorabile.

Pentru că avem 10 ani de experiență pe piața de organizare de evenimente, 10 ani în care noi am dat cu capul de atât de multe situații care ne-au învățat, prin testare, de ce unele metode funcționează, în vreme ce altele doar îți pierd timpul și resursele.

Pentru că am înțeles că poate cele mai importante elemente sunt adaptabilitatea și dedicarea – toate bine planificate în drive. Pentru că asta facem noi și #noinunelaudam: arhitectură și implementare de evenimente corporate.

Dincolo de tot research-ul pe care îl poți face pentru a înțelege domeniul, noi am testat, conturat și rafinat structuri care te pot ajuta pe tine creezi evenimente de la 0, să implici parteneri și în final… să livrezi experiențe.

Cui ne adresăm?

Celor care cochetează cu ideea pe cont propriu și nu au găsit structura care să le ofere siguranța și încrederea că ceea ce fac e bine.

Celor care organizează evenimente în cadrul companiei în care activează – ca ramură secundară în fișa postului. Știi? Acele petreceri de final de an pentru colegii tăi, un masterclass de specialitate pentru colegii din departamentul de web development, charity markets with a twist, lansarea cu impact a unui proiect de CSR sau vizita unor parteneri strategici.

Celor care organizează evenimente și vor să își îmbunătățească modul de lucru, abordarea către parteneri, modul de comunicare sau insighturi din culisele altor organizatori de evenimente.

Un lucru e sigur: pentru a înțelege cum funcționează un eveniment, e necesar să ai un mod coerent de lucru, care îmbină o structură clară, atenție la detalii și îndrăzneală creativă de a face lucrurile să se întâmple. Și nu doar atât.

Structură masterclass: deopotrivă parte teoretică și practică

• Arhitectură și strategie funcțională de eveniment

• Concept, vizual, materiale necesar înainte, în timpul și post eveniment

• Sponsorship: abordarea partenerilor și integrarea lor în eveniment

• Time frame: de la Gantt la ziua evenimentului

• Managementul echipei

• Insights: din culisele organizării de evenimente. What could go wrong?!

• Comunicare: de la canale adecvate audienței până la idei creative

• Planning financiar și eficientizarea resurselor

• Logistică

• Follow-up

Pentru înscrieri și detalii despre echipa din spatele proiectului The Woman – click aici.

O parte din munca noastră, în imagini:

Speakers (4)Conferința de leadership feminin 2019 (8)Speakers (7)TeCOMM-2019-0030

@HR Summit Cluj-Napoca. © Vlad Chețan (158)

IMG_0508

DSC01374

IMG_0427

Taxa de participare include:

• acces în cadrul evenimentului

• coffee breaks & finger food

• suport masterclass pe care poți lucra aplicat după încheierea masterclass-ului

• o ședință de brainstorming cu echipa Libero Events post-eveniment (are loc în decurs de maximum 6 luni de la data încheierii evenimentului)

După înregistrarea online vei primi un mail de confirmare din partea colegei noastre Carmen împreună cu detaliile de plată. Plata se face prin OP în baza facturii emise, până la data scadența specificată pe factură.

Cu o săptămână înainte de eveniment vei primi detalii finale legate de locație, agenda completă și ale informații utile.