Iuliana Tudor: „Modelele reale sunt cele care vorbesc despre esență, către ele trebuie să ne îndreptăm!”

Producătorul și realizatorul TV Iuliana Tudor a fost și rămâne unul dintre cei mai iubiți speakeri ai Conferinței de Leadership Feminin The Woman. Am simțit asta în momentul în care, în urma speech-ului, participantele au ținut să-mi ofere feedback-ul lor, care mi-a transmis o energie pozitivă și m-a îndemnat să încerc să o descopăr și, prin intermediul The Woman Magazine, să ofer cititoarelor o parte din povestea Iulianei, care a inspirat atât de multe femei.

Diana-2

Acea energie mi-a fost transmisă și în mod direct, în timpul mini-interviului, căci Iuliana mi-a răspuns extrem de hotărâtă, având o abordare asumată, sensibilă și umană. Mi-a vorbit despre idealuri, pasiuni și despre faptul că esența și aparența sunt legate de drumul lung și anevoios al evoluției, care nu se va sfârși niciodată.

Aveți o experiență de peste 18 ani în televiziune. Considerați că v-ați atins idealul, din punct de vedere profesional?

Este o meserie în care tot timpul înveți, tot timpul creezi, tot timpul ai șansa să devii altfel, altcineva, într-un alt tip de proiect. Cred că este și motivul pentru care am rămas si-mi și place foarte tare, pentru că este o dinamică cu totul specială.

Diana

Media, în special în ultimii ani, se schimbă într-un timp relativ scurt. Și atunci, faptul că trebuie să fii permanent în întrecere cu tine e un lucru care îmi place, așa că, da, cred că acesta este răspunsul.

Cum se descrie Femeia Iuliana Tudor? Ce alte pasiuni vă definesc?

E dificil să mă descriu așa, pe scurt. Cred că sunt un om de acțiune, în primul rând. Nu-mi place foarte mult să stau pe gânduri. Când am o idee o duc până la capăt. Sunt genul care se implică în proiecte pe termen lung, sunt omul bătăliilor câștigate pas cu pas. Nu-mi place succesul de-o săptămână sau de-o vară.

Stage (2)

Sunt omul construcțiilor cu pași mărunți, dar siguri. Și atunci, probabil că tot acest efort, toată această energie mă definește și se transferă și în plan personal, pentru că am o căsnicie de 22 de ani și, chiar și acolo, este vorba despre o lume în care am construit pas cu pas, alături de soțul meu și continuăm să o facem. Cred că viața profesională și viața personală sunt zone în care se construiește în fiecare zi.

Am avut un feedback extraordinar din partea participantelor, după speech-ul pe care l-ați avut. Cât de importantă considerați că este diferența dintre esență și aparență, când vine vorba despre imaginea noastră, a femeilor?

Cred că aici este o chestiune de opțiune a fiecărei femei, dar cred că e, dacă vreți, obligatorie căutarea. Fiecare femeie trebuie să se caute pe sine, să se descopere, să se cunoască, iar asta înseamnă să se implice în experiențe cât mai diverse, doar așa ajungi să te cunoști cu adevărat, să nu îți fie teamă de nimic, pentru că din orice secvență de viață, pe care o trăiești, rămâi cu ceva, despre tine în primul rând.

Diana-3

Și cred că la întrebare „Cine sunt eu?” îți răsunzi până la capătul vieții. Drumul unei femei, până la urmă este acesta, de la aparență către esență, pentru că da, în spațiul public contează poate mai mult aparența, dar modelele reale sunt cele care vorbesc despre esență. Și atunci către ele trebuie să ne îndreptăm și despre ele cred că trebuie să vorbim mai mult în spațiul public.

Dacă ați putea alege 3 cuvinte, prin care să vă caracterizați, care ar fi acelea?

Greu de spus. Cred că, în primul rând: LUMINĂ, IUBIRE și FORȚĂ.

Surse foto: Raluca Ciornea Photography, Florina Russu- Photographer For Educational Events, DWL Photography.