Karina Ochiș – autor, speaker, brand master

Karina Ochiș a reușit să-și îndeplinească toate obiectivele pe plan profesional. De la vârsta de 19 ani muncește încontinuu, are un business de suces, un canal de Youtube activ și o prezență motivantă la cele mai importante evenimente.

O minte ageră, care își dorește să inoveze, să ajute și să schimbe imaginea brand-urilor, Karina încearcă să se dezvolte continuu din punct de vedere profesional și personal, în timp ce îi ajută și pe cei din jur să devină mai buni.

Karina reușește să se implice în diverse domenii de activitate unde se pot aplica cunoștințele sale despre branding și business prin prisma experienței și a cunoștințelor acumulate.

16266120_1338627789513859_7623447486962599224_n

Care au fost proiectele în care te-ai implicat după participarea ca speaker în cadrul Conferinței de Leadership Feminin, The Woman?

În primul rând, am publicat cartea „Cracking the Code to Success”, alături de Brian Tracy (presedintele Brian Tracy International si autoritate în domeniul dezvoltării personale), care a ajuns să fie best seller pe Amazon și pentru care sunt nominalizată pentru a primi premiul Quilly, în cadrul Thought Leader Summit în Hollywood, California.

Apoi, am fost speaker în cadrul evenimentelor TEDx și Business Days, urmând ca în următoarele două luni să fiu speaker în cadrul Elite Business Women și în Nigeria, în cadrul Women Speakers Workshop – Elite Women Network. De asemenea, mi-am lansat și un lifestyle and business vlog, numit Weekly K, pe lângă diversele colaborări la nivel național și internațional.

Știm de la tine, că principala ta activitate, este cea de brand master. Ne poți da mai multe detalii despre activitățile zilnice ale unui brand master?

În primul rând, pentru a înțelege conceptul de brand master, este necesar să zăbovim asupra terminologiei „brand”. Un brand este un ansamblu de elemente (logo, motto, culori, elemente grafice, website) bine gândite și strategic poziționate cu intenția de a crea o percepție în mintea consumatorului, cu scopul de a-i vinde produsele sau serviciile deținătorului de brand. Un brand master este așadar managerul tuturor acestor lucruri.

Pe lângă branding-ul de produse și de companii, noi ne specializam în crearea brand-urilor personale și brand-urilor de angajator. Accesând website-ul meu, www.karinaochis.com, veți putea observa un website bine construit, pe care îl recomandăm tuturor oamenilor care ar dori să aibă un brand personal.

bp19_main

Care a fost experiența scrierii unei cărți alături de Brian Tracy? De asemenea, ne poți da mai multe detalii despre ce anume implică capitolul tău?

În mod evident, Brian Tracy este o somitate în domeniul dezvoltării personale și nu poți decât să te simți onorat de faptul că ai fost invitat să participi la un proiect de o asemenea anvergură. Brian Tracy este cu adevărat deosebit. Partea mea din acest best seller, cuprinde formula mea de construcție a unui brand personal de elită (elite branding).

Explic așadar cum creația unui brand de elită implică o combinație între marketing și dezvoltare personală. Atingerea statutului de „elită” implică evidente sacrificii și se face diferit de o promovare simplă, precum și un atlet olimpic este diferit de un sportiv amator.

Care este rolul călătoriei tale la Hollywood?

La sfârșitul lunii Septembrie 2017, am fost nominalizată la premiul Quilly, în cadrul Thought Leader Summit în Hollywood, California care va avea loc la Hollywood Roosevelt Hotel pe aceeași scenă pe care au avut loc primele premii Oscar. Va fi un eveniment de mare anvergură cu invitați de seamă, printre care și Jack Canfield (Best-Selling Author și co-creator al seriei Chicken Soup for the Soul) sau Jay Abraham (autor și speaker).

Ce este Weekly K și ce implicații are la nivelul brand-ului tău personal?

După cum știți deja, sunt realizatoarea show-ului de YouTube Branding Biz. Club, în cadrul căruia analizez branduri personale faimoase și am decis să lansez și Weekly K, un vlog de business și lifestyle, care apare o dată pe săptămână și documentează activitatea mea personală și profesională. Atunci când ești autentic și ai un brand personal construit bine, documentarea activității tale devine cea mai utilă metoda de marketing.

De exemplu, în ultimul episod, al 6-lea, puteți să urmăriți diverse imagini din cadrul evenimentelor Brand Minds, Forbes 100 Gala și Viva 18 years party, precum și conversația avută alături de Gary Vaynerchuk (supranumit „cel mai cool speaker din lume”).

Surse foto: arhiva personală