Leadership Forum pentru Antreprenori, 12 octombrie, Cluj Napoca

Leadership Forum pentru Antreprenori are loc pe 12 octombrie la Cluj Napoca, Regus Central Business Plaza. Evenimentul este inițiat de către The Woman și TAB ( The Alternative Board ) și este dedicat comunității de antreprenori din Transilvania.

Mediul de afaceri din România se confruntă în prezent cu o serie de provocări precum efecte post-pandemie, războiul din vecinătate sau mediul politic instabil, teama unei crize care au adus multă incertitudine la pachet, astfel că presiunea pe antreprenorul local este tot mai mare.

Detalii și înregistrare aici: conference.thewoman.ro

Printre cele mai mari provocări cu care se confruntă antreprenorii, se regăsesc: 

 – Lipsa personalului calificat și migrarea angajaților către alte companii, probabil mai bine organizate sau cu un beneficiu salarial mai mare,  

 – Neperformanta angajaților, 

 – Dificultatea multora dintre antreprenori de a crește afacerea. Vânzările nu pot fi controlate iar predictibilitatea business-ului este extrem de scăzută.

 – Lipsa de viziune și obiective strategice care să permită dezvoltarea și consolidarea companiei.

 – Blocaje legate de abordarea business-ului, a pieței, de strategie pe termen mediu si lung.

TAB și-a asumat misiunea de a ajuta antreprenorii să-si atingă viziunea de succes atât in afaceri cat si in viața personală. De la planificare strategică la leadership, TAB oferă resurse pentru a vă ajuta să vă duceți afacerea la nivelul următor. TAB este locul unde antreprenorii și directorii executivi își împărtășesc provocările și oportunitățile în afaceri prin intermediul consiliilor consultative și de coaching în afaceri. 

Evenimentul cuprinde două părți:

– prezentarea TAB plus o sesiune de Q&A,

– workshop-uri in câteva grupuri mai mici care vor imita Întâlnirile de Board

La final cei interesați vor primi gratuit o evaluare D.I.S.C. și ulterior o diagnoză a afacerii lor.

Speakerii evenimentului sunt Nicodim Hagău și Victor Tighinean, cei care dețin Masterfranciza TAB pentru România și Republica Moldova iar workshop-urile vor fi conduse de Ramona Bucsa, facilitator de formare TAB și Cristian Nica, Managing Director Chiorino.

Despre speakeri:

Victor Tighinean:

La bază medic chirurg, Victor Tighinean este antreprenor de peste 25 de ani și are o vastă experiență în mai multe domenii: Retail – online si offline (ECCO, Lego și Pandora), Wholesale (Daco Shoes), Imobiliare (Green Residence), Birouri (Regus), iar în prezent este Managing Partner în cadrul TAB, CEO Tigholding și Managing Partner în cadrul Regus.

Nicodim Hagău:

Primul deceniu de formare l-a petrecut într-o companie multinațională, iar apoi și-a continuat educația printr-un MBA.

De peste șapte ani lucrează exclusiv cu antreprenori și echipele lor pentru a obține rezultatele pe care aceștia și le doresc.

Visează ca împreună cu Victor și TAB să construiască o comunitate semnificativă de antreprenori ce colaborează și se sprijină între ei pe principii solide construite în jurul valorilor TAB și este de părere că întotdeauna împreună putem atinge mult mai mult decât singuri.

Ramona Bucșă:

Ramona este în prezent facilitator de formare în cadrul TAB – The Alternative Board.

De-a lungul timpului a avut o gamă largă de roluri în managementul dezvoltării afacerilor, căutând  întotdeauna să valorifice anumite abilități pentru a spori satisfacția clienților.

Are experiență în organizarea de sesiuni de formare cu membrii noi și cei existenți ai personalului în scopul maximizării performanțelor. Este cunoscută pentru dezvoltarea și gestionarea unor relațîi puternice cu clienții, angajații și departamentele interfuncționale, având ca scop atingerea obiectivelor cheie ale afacerii.

Cristian Nica:

Managing Director cu experiență, are abilități dezvoltate în negociere, planificarea afacerilor, gestionarea operațiunilor si vânzări.

Cristian are un masterat axat pe Administrarea și Managementul Afacerilor și de-a lungul anilor și-a conturat zona de expertiză în dezvoltarea business-urilor.

Participarea este gratuita insa presupune inscrierea in prealabil.

Mai multe detalii despre agenda si inscrieri regasiti aici: conference.thewoman.ro

Despre TAB

TAB este o organizație globală, cu sediul in Denver, Colorado, SUA,  înființată de Allen Fishman in 1990, care operează în peste 20 de țări si are o comunitate de peste 25.000 de antreprenori.

The Alternative Board este locul unde antreprenorii și directorii executivi își împărtășesc provocările și oportunitățile în afaceri prin intermediul consiliilor consultative și de coaching în afaceri. TAB îi ajută pe antreprenori să vadă cu încredere noi oportunități și să își atingă obiectivele strategice.

Victor Tighinean si Nicodim Hagău au achiziționat Master-franciza TAB pentru România și Republica Moldova în Aprilie 2021. Viziune lor este aceea de a crea o comunitate semnificativă de antreprenori  care au la bază principii sănătoase de dezvoltare bazate pe valorile TAB: comunitate, responsabilitate, învățare continuă, inovație, credință, excelență, respect.