Poartă-ți povestea cu noua colecție Pandora

Fiecare persoană e unică, fiecare are propriile opinii, visuri, așteptări, propriul stil de a se comporta, de a merge, de a se îmbrăca, dar și de a-și personaliza ținutele. Acum ai parte de și mai multe modalități prin care să-ți exprimi stilul personal, utilizând noile articole Pandora Moments; de la cercei, la inele pentru chei și până la noi versiuni ale brățării noastre cu lanț clasic.

Adaugă o notă elegantă/modernă inelului pentru chei, utilizând până la trei talismane/pandantive pe pandantivul O Pandora, care este fixat pe materialul textil fără pilele, strâns într-un nod pe lateral. Acest material este tratat antibacterian și antimicrobian, tratamente care ajută la menținerea produsului proaspăt, curat și fără miros.

Poartă cu încredere ceea ce-ți aduce aminte de casă, de familie, de prieteni sau de colegii de birou la cheile tale.

pandora x the woman 2022 (6)

La fel cum îți accesorizezi cheile, îți poți accesoriza și geanta folosindu-te de noile modele ale suporturilor de talismane special create pentru acest scop. Noua colecție ne aduce două noi modele: unul din argint 925 sub formă de inimioară și unul din metal comun placat cu aur de 14k sub formă de O Pandora.

pandora x the woman 2022 (4)

Acum forma O Pandora este prezentă și pe brățara din colecția Pandora Moments. Sistemul de închidere O poate fi purtat cu maxim două pandantive, care să reprezinte centrul universului tău Pandora. Acestea pot fi despre familia care ți-e mereu alături, colegii care îți fac viața la birou mai bună sau prietena ta cea mai bună care e mereu acolo când ai nevoie.

Legat de prietenie, îți prezentăm noul pandantiv matchy pentru tine și prietena ta cea mai bună. Acest pandantiv dublu poate fi purtat jumătate de către tine și jumătate de către persoana dragă, care îți întregește lumea asemenea cum o simplă piesă întregește un puzzle. Împarte pandantivul True Friends cu cea mai bună prietenă a ta și poart-o cu tine mereu.

pandora x the woman 2022 (5)

Desigur, noile bijuterii din colecția Pandora Moments nu sunt doar acestea, noua colecție aducând și talismane dedicate prietenilor noștri patrupezi, pentru o soră dragă, talismane cu fixare ușoară, dar și articole din colecția Disney, pentru fanii Winnie the Pooh. 

 

Dă o notă elegantă ținutei tale cu inelele în formă de diademă regală cu efect turbionar sau o notă avangardistă și rupe tiparele cu noii cercei pentru talismane în formă de inimă de la Pandora. Poți adăuga un pandantiv pe aceștia care să te reprezinte sau care să transmită starea ta de astăzi – cine ești tu astăzi pentru întreaga lume.

pandora x the woman 2022 (2)

Indiferent de cum le-ai purta, poartă-le cu încredere, cu mândrie, cu zâmbetul pe buze și cu capul sus. Este povestea ta – poart-o în propriul tău stil! 

Pandora a scos în noua sa colecție și noi produse din aur de 14k gama Signature. Geometria noilor piese este sculpturală și grafică, cu o combinație de profiluri rotunde și pătrate.

Noua colecție aduce ca noutate produse din aur de 14k ce aparțin gamei Signature. Geometria noilor piese este sculpturală și grafică, cu o combinație de profiluri rotunde și pătrate, emanând prin simplul design frumusețea emblematică, sofisticată, arhitecturală și liniară.

Profilul subțire este perfect pentru a scoate din anonimat stilul de zi cu zi și pentru a conferi look-ului o notă de lux.

pandora x the woman 2022

Pentru mai multă sursă de inspirație –  Instagram, Facebook și TikTok, dar și pe site-ul  www.bijuterii-fig.ro pentru a descoperi cele mai noi colecții și promoții.