REMIXEAZĂ-ȚI LOOK-UL ÎN FIECARE ZI – Descoperă noua colecție Pandora ME

Colecția Pandora ME a fost relansată în 2021 cu o atitudine cu totul nouă. Apelând la energia Generației Z, colecția este o celebrare a auto-exprimării și a creativității, îmbrățișând frumusețea din diferențele noastre. Este vorba despre încălcarea regulilor, sfidarea așteptărilor și îndrăzneală.


Totodată, noua colecție vine la pachet și cu două oferte de nerefuzat și anume: 15% REDUCERE dacă alegi o brățară, un colier sau un cercel și adaugă două sau mai multe accente de stil sau un CONECTOR CADOU pe care să îți adaugi pandantivele favorite dacă achiziționezi două inele Pandoara ME.

pandora the woman (4)

Personalizarea este în centrul colecției, cu multiple accente de stil care permit celei ce o poartă să își exprime propriul stil. Brățări cu lanț gros și coliere, cercei mono cerc și inele care pot fi suprapuse pot fi personalizate datorită conectorilor și legăturilor special create pentru a schimba stilurile din nou și din nou.

 

Opusurile atrag: design-ul industrial este compensat de influențe organice. Metalele potrivite pentru combinații de stil, perle de cultură de apă dulce, emailuri vibrante și pavé în albastru electric, violet și verde sunt juxtapuse cu argint 925, amestec unic de metale placat cu aur rose de 14k și ruteniu.

pandora the woman (1)

Un simbol al vocilor neînfricate și non-conformiste ale generației următoare, legături de stil ce sunt împodobite cu cuvinte precum „Freedom”, „Dream” și „Believe” pentru a exprima valorile și convingerile lor. 

 

Noi mini-pandantive – inclusiv flăcări, față zâmbitoare și banană – reprezintă dragostea generației digitale pentru emoji. Medalioanele, care sunt inspirate din simbolurile mitologice antice, reprezintă valorificarea puterii interioare. Dedicat persoanelor care fac parte dintr-o comunitate cu mentalitate globală, Pandora ME este creată pentru cei care nu sunt interesați doar de cum arată bijuteriile, dar și de ce simbolizează.

pandora the woman (2)

Noile modele Pandora ME au fost create pentru a reflecta identitatea purtătoarei și pentru a aduce ADN-ul și moștenirea brand-ului și mai aproape de viitor. Directorii creativi Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli mărturisesc că au fost inspirați de ideea de conectare cu un trib de oameni, condus de puterea imaginației și a creativității – o comunitate care face legătura profund cu lumea Pandora. Observăm posibilitățile infinite de personalizare ale colecției ca un catalizator pentru descoperirea de sine – este vorba despre identitate, exprimare de sine și despre povestea personală a fiecăreia.

 

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și promoțiile Pandora nu uita să te abonezi la Newsletter-ul din website și să le urmărești activitatea celor de la Bijuterii Fig – Partener Autorizat Pandora pe:

– Facebook

– Instagram

– Tik-Tok

 

Nu uita să strălucești în fiecare zi! ✨