Săptămâna aceasta are loc The Woman, o ediție care celebrează atemporalul în leadershipul feminin

Această săptămână marchează începutul celei de a 12-a ediții a celei mai mari și longevive conferințe de leadership feminin din România, The Woman. Evenimentul își deschide porțile joi, 28 martie 2024, la Wonderland Cluj-Napoca, așteptând peste 650 de femei, iar ulterior, alte 200 de participante se vor alătura în zilele următoare, la Muzeul de Artă Cluj-Napoca și alte locații de interes din oraș.

Sub tematica Timeless over Trends, The Woman își continuă angajamentul de a susține valori durabile, în business, viața profesională și personală, de a construi pe termen lung și de a pune lumina pe acele femei lider, care clădesc sustenabil în domeniile din care fac parte.

Cu 3 zile și peste 30 de speakeri remarcabili pe scenă, conferința este pregătită să inspire și să ofere perspective noi. Printre aceștia se numără:

Dr. Constantin Stan, chirurg plastician de renume internațional, care va adresa subiectul “Timeless Beauty”, ilustrând peste 30 de ani de experiență și peste 11.000 de intervenții chirurgicale.

Tereza Tranakas, CEO și fondatoarea agenției Oxygen, care va împărtăși din experiența sa de 15 ani în antreprenoriat și comunicare.

Miruna Tara-Lunga, expertă în industria modei și coordonare operațională, cu contribuții semnificative în dezvoltarea Grupului Vivienne Westwood.

Mia-Laura Tudor, Director Agenție la Raiffeisen Bank România, cu peste 20 de ani de experiență în banking și management.

Cristina Bâtlan, co-fondatoarea brandului Musette, recunoscută de Forbes pentru influența sa în industrie.

Andreea Berecleanu: una dintre figurile emblematice în jurnalismul TV românesc, cu peste 30 de ani de experiență și un portofoliu impresionant de interviuri și emisiuni.

Sandra Gătejeanu-Gheorghe: Consul General al României în Barcelona, expertă în protocol și relații internaționale, decorată pentru contribuțiile sale remarcabile.

Anda Zota: Arhitect și redactor-șef al revistei Igloo, promotor al valorii designului vizual și spațial, și gazda podcastului „Arhitectura la feminin”.

Ileana Badiu și Ana Bitu: Fondatoarele proiectului SuperAge, concentrat pe menopauză și perimenopauză, dedicat trăirii vieții la superlativul vârstei pe care o ai

Mirela Retegan: Creatoarea brandului Zurli, un model de pasiune și dedicație pentru dezvoltarea copiilor prin metode inovatoare și distractive.

Alina Eremia: Artistă versatilă, cu o carieră impresionantă în muzică și multiple premii pentru talentul și originalitatea sa.

Alina Morar: Fondatoarea House of Compulsion, unul dintre cei mai promițători designeri de modă din România, specializat în designul de piele.

Alexandra Ungureanu: Artistă desăvârșită, câștigătoare a emisiunii-concurs Bravo ai Stil!Celebrities și gazda emisiunii online „Duet cu Alexandra”, cunoscută pentru versatilitatea și talentul său.

Conferința nu va fi doar o serie de discursuri inspiraționale, ci și un spațiu pentru conectare și dezvoltare.În prima zi, agenda evenimentului cuprinde 3 paneluri, surpinzând ideea de atemporal în toate aspectele vieții. Conferința începe cu panelul The Business Life, continuă cu discuții axate pe Life Design și se încheie cu zona de Lifestyle. Evenimentul continuă în aceeași notă în zilele următoare, cu workshopuri nișate cuprinzând atât zona de business și viața profesională, cât și experiențe de lifestyle.

„În acest an pe scena The Woman sunt prezente invitate care au făcut performanță în domeniul din care fac parte și parteneri care ne susțin, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil. Sala va fi plină de femei venite din toată țara interesate de dezvoltarea lor personală sau profesională. 

Mă bucur mult că reușim să avem în Cluj acest eveniment și îmi doresc că mesajul acestei ediții să ajungă la cât mai multe femei. – Crina Ciocian, Co-fondator și CEO The Woman

Ca în fiecare an, organizatorii, împreună cu partenerii pregătesc numeroase surprize pentru participanți:

În acest an, în cadrul conferinței va fi amenajat un corner special pentru copii, astfel încât cei mici să se poată bucura de activități ghidate din partea Gradiniței Hand in Hand Montessori. Tudor Tailor lansează în premieră la The Woman prima colecție dedicată femeilor.

Organizatorii pregătesc o zonă de networking, iar partenerii așteaptă participantele cu tombole la standurile lor, goodie-bags, cafea de specialitate, degustări și momente artistice. 

 

Partenerii ediției Timeless over Trends, cei care susțin și promovează leadershipul feminin sunt:

Gold Partners: Mercedes Benz by ATP Motors – partener de mobilitate, Meron – Official Coffee Partner, Tudor Tailor, ECCO

Susținători: Raiffeisen Bank, Iulius Mall, Clinica Aesthetica, Clinica Dermavision, my geisha, Neoteric Lifestyle, Nashi Argan, Ikonik, Vodnar Beauty Lounge, 18 Gym, Iron Mountain, Oxygen, Grădinița Hand in Hand Montessori, Nail Bair, La Terre Cosmetics, BrightSkin, PFG Finance, Bijuterii Fig x Lilou, Cronos Med, Meron Bakery, Allu, Zaliari, De la Ferma cu Omenie, Sucre, Frances Dresses, Aqua Carpatica, Laura Baldini, Teleperformance, Porsche Engineering România, Expert Travel, Chiriță și Asociații, La Vie en Rose, MAD Shoes, Zamsee, OSEA & Georgiana Gogolan, pentru EA, Bioderma, SOLE, Bombshell Beauty Clinique, Create Beauty Distribution, Ekseption, SCARS by Mara Popa, Femieko, Qubiz, Carel Woodworks, Rotbasan & Co, WinWin.fit, SaladMaster, Vitamin Aqua, Tepaso, Be Well Store, Luna9,, Regivero, Chanand, Vibre, Concepto

Parteneri de comunicare: Transilvania Business, Galeria de Stil, BunăDimineața.ro, Mamprenoare, Antreprenoare.ro,CONAF România, Women in Tech Cluj, Clujul Copiilor, The Inner, Caracteristic, BBM Cluj-Napoca,