Săptămâna aceasta ne vedem la The Woman!

Ne mai despart doar câteva zile până la cea de-a zecea ediție a evenimentului The Woman, care are loc în data de 22 iulie 2021, la Casino Centru de Cultură Urbană, Cluj-Napoca.

Ediția urmărește aflarea poveștilor din spatele femeilor de succes, spuse în cea mai sinceră manieră.

Povestea fiecăreia este unică, dar ceea ce au toate în comun este faptul că vor fi împărtășite în aceeași mod: raw / honest / true.

Onestitatea, adevărul și sinceritatea sunt prezentate prin ochii femeii în calitate de: antreprenor, actor, om de comunicare, medic sau sportiv.

 

Ediția 2021 The Woman, începe la ora 12:00 și cuprinde Expoziția The Woman, Conferința și se încheie cu un cocktail de socializare.

 

Speakerii care vor urca pe scena The Woman sunt: 

SPEAKERI THE WOMAN 

Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană) – jurnalistă, autoare de carte și de blog și coordonatoare de colecții de carte în cadrul Editurii Univers

Cristina Pîrv – cea mai valoaroasă jucătoare de volei din istoria României

Ada Galeș- actriță la Teatrul Național București și antreprenoare

Denisa Tănase – owner&founder My Geisha

Florina Onețiu – antreprenor creativ, consultant de business & coach

Nicoleta Hrițcu – fondator Cuptorul Moldovencei și Glazurai

Mirela Susan – medic dermatolog și fondator Dermavision

Geanina Simion –  om cu peste 15 ani de experiență în marketing și comunicare

Cristina Nesterov – medic stomatolog și fondator Vacaju

 

Evenimentul este prezentat de către Nicolle Stănese, TV Host și antreprenor.

 

Zona expozițională reunește companii care furnizează produse și servicii destinate femeilor și oferă participanților premii, discounturi, surprize. Intrarea este gratuită între orele 12:00 și 17:00. După această oră, intrarea se realizează doar pe bază de bilet.

 PHOTO-2021-07-19-16-43-32

În cadrul expoziției se regasește Urban Mirror, o asociație cultural-artistică ce ajută la creșterea nivelului de conștientizare al importanței reciclării. Urban Mirror face asta transformând materiale neconvenționale, resturi și obiecte fără întrebuințare în instalații artistice, obiecte de design interior și multe altele – totul cu ajutorul artiștilor și specialiștilor în prelucarea de diverse materiale pe care-i aduce împreună. 

 

Conferința The Woman este organizată de către Libero Events, se află la cea de-a zecea ediție, iar mai multe detalii despre participare se regăsesc pe conference.thewoman.ro.

 

Macheta cu logo-uri-02

Companiile care au înțeles importanța leadershipului feminin sunt: Centru de Cultură urbană Cluj-Napoca, ATP, Generali, Naturalness, aBeauty Clinique, Petit Bebe, Joyful, Gerovital, Aesthetica, Maximilian Chocolat, Luxury Spa, Mamprenoare, Nashi România, Vodnar Beauty Lounge, Pandora, Dermavision, Meron, BOOKR, Dentocalm, Young Living, Aegon, Bijuterii Fig, Oxygen, Chic Bijoux, Vitanimix, Ofta Medical Clinic.