„Am învățat să prioritizez; copiii și timpul petrecut cu ei sunt pe primul loc.” | Giulia Anghelescu, artist și TV Host

Giulia Anghelescu este artist, vlogger, TV host și mămică full time.

Giulia este o artistă consacrată, ea cochetând cu muzica de la o vârsta fragedă. Încurajată de părinți, de la care de altfel a și moștenit talentul, a urmat studiile la un liceu de profil și și-a îndeplinit visul, acela de a performa pe marile scene.

A pășit prima oară pe scenă la 6 ani, la spectacolul-emisiune pentru copii Tip Top Minitop, a câștigat preselecția pentru Școala Vedetelor, a facut parte din trupa Candy cativa ani de zile ca mai apoi sa isi lanseze cariera solo. A fost solista principala DJ Project iar de-a lungul anilor piesele ei au ocupat locuri fruntase in topurile muzicale.

În momentul de față, ea jonglează între noua ei pasiune, televiziunea, unde activează ca prezentator TV și viața personală, care afirmă ea, este mereu pe primul loc, încercând  să fie mereu în preajma celor doi copii ai săi din dorința de a fi considerată de aceștia cea mai bună prietenă a lor.

 

Pe rețelele de socializare, găsim la descrierea ta următoarele cuvinte: artist, badassmom. Ce altceva ne mai poți spune despre tine? Cum te-ai caracteriza, ce te reprezintă?

Eu sunt Giulia, sunt o femeie fericită, am doi copii minunați și un soț înțelegător, sunt artist, vlogger, actriță la început de drum, mândra deținătoare a brandului BADASSMOM, tv host al emisiunii “Hai cu fetele” de la Prima TV, iar anul acesta împlinesc 30 de ani de când am urcat prima oara pe scena și încă nu am obosit să fac toate lucrurile acestea. Sunt absolut convinsă că pot mult mai mult de atât.

 

Cum a început totul? Cum a luat naștere cariera ta artistică?

Cânt de când mă stiu și am avut norocul să mă nasc într-o familie pasionată de muzică. Tata a fost muzician și a cântat peste 30 de ani în trupe rock iar mama o mare iubitoare de muzică. De când nici nu știam să vorbesc am început să fredonez prin casă iar ai mei m-au înscris la Liceul de Arta “Dimitrie Cuclin” din Galați.

Primul spectacol de anvergură la care am participat a fost TipTop Minitop iar apoi au urmat nenumărate evenimente dar și o emisiune la televiziunea din Galați și propriul meu club săptămânal unde se adunau toți copiii din oraș.

image00007

 

Ți-ai dorit dintotdeauna să fii artistă? Ai cochetat cu această idee din copilărie sau impulsul a venit cu timpul?

Având în vedere că asta fac dintotdeauna nu m-am gândit niciodată la altceva însă îmi doresc că atunci când vă veni momentul potrivit să profesez în domeniul pentru care m-am pregătit și anume psihoterapie.

 

De-a lungul timpului te-am văzut în mai multe proiecte de televiziune și se pare că după o pauză considerabilă ai decis să te întorci pe micile ecrane. Ce te-a determinat să iei această decizie? Ce te-a atras la acest nou proiect din cadrul Prima TV?

Sinceră să fiu noul proiect din care fac parte, “Hai cu fetele”, a venit total neașteptat. Eu îmi doream să revin la radio însă pot spune, cu certitudine, că acesta e momentul potrivit pentru revenirea mea în televiziune.

Experiență de viață pe care am acumulat-o, asumarea care a venit odată cu vârstă sunt ingredientele minune pe care acum mă pot baza. Emisiunea de la Prima TV, difuzată de luni până vineri, de la 15.00, este locul în care mă sunt foarte bine.

CT7A8333

 

Cred că nu e ușor să faci atât de multe activități atunci când mai ai și doi prichidei prin preajmă. Cum reușește Badassmom Giulia să răspundă tuturor nevoilor lor? Cum ai descrie relația ta cu ei?

În primul rând aș vrea să precizez că nu prea reușesc să fac toate lucrurile pe care mi le propun însă am învățat să prioritizez; copiii și timpul petrecut cu ei sunt pe primul loc. Îmi doresc să fiu prietena lor cea mai bună, punctul lor de sprijin și persoana la care să vină atunci când au nevoie de un sfat, o îmbrățișare sau un zâmbet.

Tot programul mi-l organizez în funcție de ei poate și datorită faptului că lockdown-ul m-a ajutat să îmi dau seama că am pierdut destul de mult timp pe vremea când mergeam la foarte multe concerte sau evenimente. Acum sunt cea mai fericită dacă suntem doar noi 4.

image00006

 

Cum îți organizezi timpul pentru a face față cu brio sarcinilor pe care le ai atât pe plan profesional, cât și personal? Ai persoane care te ajută? Care e secretul?

Nu reușesc să mă organizez atât de bine pe cât mi-aș dori pentru că în fiecare zi îmi rămân lucruri nerezolvate însă am învățat să nu mai fiu atât de dură cu mine.

Tatăl meu ne ajută foarte mult cu copiii asta și pentru că am renunțat de aproape doi ani la bonă și am momente când mă simt epuizată fizic sau psihic însă încerc să găsesc o activitate pe care să iubesc să o fac și care să mă scoată din stările mele nu tocmai roz.

Viața cu doi copii nu îți dă timp să respiri însă sunt tare mândră că reușesc, împreună cu soțul meu fără de care nu aș putea face față, să o scot la capăt și să mă bucur de fiecare moment.

image00004

 

Care activitate te satisface cel mai mult? Viața de artist, mereu în turneu și pe scenă sau cea de prezentator?

Deocamdată nu mă mai văd pe scena, nu stiu daca e doar o perioada, însă stiu că îmi place la nebunie rolul meu de prezentator tv.

 

Atunci când ai timp doar pentru tine, cum îți place să ți-l petreci? Care sunt activitățile care te relaxează și te ajută să îți reîncarci bateriile?

Pe vremuri mă urcam în mașină, porneam muzica la maximum și mă plimbam ore în șir. Astăzi îmi pun un pahar cu vin și citesc o carte și îmi e de ajuns.

Stilul tău vestimentar, descris în trei cuvinte:
Badass, casual, asumat.

GIULIA ANGHELESCU THE WOMAN
Cu ce fel de oameni te înconjori zi de zi?
Oameni cu energie frumoasă! Contează enorm!

Trei sfaturi pe care le dai copiilor tăi: să zâmbească în fiecare zi, să se bucure de fiecare moment și să facă întotdeauna ceea ce iubesc.

Destinația preferată de vacanță: Zakynthos.

 

Editor:

DIANA BOBOIA THE WOMAN EDITOR 2021-01